[WoWp] Přichází nová aktualizace 2.0.4
Gaming Článek [WoWp] Přichází nová aktualizace 2.0.4

[WoWp] Přichází nová aktualizace 2.0.4

Thundarr

Thundarr

3. 3. 2018 21:54

Aktualizace přináší nové režimy hry, operaci Westwall, nové mapy a mnohem více.

Reklama

Piloti, přichází aktualizace 2.0.4, nová verze přinesla spoustu zajímavých novinek a vylepšení. Pojďme se kouknout na některé z nich.

[WoWp] Přichází nová aktualizace 2.0.4

Invaze a Oslabení

Aktualizace 2.0.4 přináší do World of Warplanes dva nové režimy, invazi a oslabení. Podrobnější informace o režimech se ještě objeví, nyní se koukněme, kdy se přesně na ně můžeme těšit.

Invaze: 2. března  – 5. března  Oslabení: 9. března – 12. března Invaze: 16. března – 19. března Oslabení: 23. března – 26. března Invaze: 30. března – 2. dubna Oslabení: 6. dubna – 9. dubna

Operace Westwall

Operace Westwall bude zahájena 2. března, akce bude plná několika odměn a zajímavých misí. Pokud se operace zúčastníte budete si moci vyzkoušet nejnovější a nejstrašnější zbraň Luftwaffe a stíhače, které Spojenci poslali, aby ji zastavil:

Dornier Do 335 A-1 Pfeil – německý těžký stíhač VIII. úrovně Curtiss XF15C – americký stíhač VIII. úrovně

Ve hře se taky objevily dvě nové mapky

  • Maják
  • Zimní válka

Krom novinek se v aktualizaci uskuteční i následující změny:

  • Vylepšení bojového záznamu
  • Vylepšení herní přibližovací kamery
  • Nové kamufláže

[WoWp] Přichází nová aktualizace 2.0.4

V aktualizaci bylo upraveno několik letadel, v SSSR stromu to byly hlavně úpravy raket na letadlech (Iljušin IL-40, Iljušin IL-40P).

Do režimu Dobývání byly přidány nové herní lokace, konkrétně Arktidu a Albion, a dále dvanáct rozvržení map vycházejících z nových lokací:

Arktida: Zimní válka – I.–III. úroveň Arktida: Starobylé kopce – I.–III. úroveň Arktida: Oheň a led – III.–IV. úroveň Arktida: Obtížná expanze – III.–IV. úroveň Arktida: Znepokojivé zprávy – III.–IV. úroveň Albion: Trumf – VI.–IX. úroveň Albion: Železná vůle – VII.–X. úroveň Albion: Poslední argument – VII.–X. úroveň Albion: Gordický uzel – VII.–X. úroveň Albion: Rovnováha sil – VII.–X. úroveň Albion: Sféra vlivu – VII.–X. úroveň Albion: Křídla války – VI.–IX. úroveň

Do nového režimu hry Invaze bylo přidáno dalších osm rozvržení map:

Souostroví: Perlové ostrovy – IV.–VI. úroveň Spalující písky: Pouštní úder – IV.–VI. úroveň Periferní mise: Mrazivá realita – IV.–VII. úroveň Asijská hranice: Starobylá řeka – V.–VIII. úroveň Náhorní plošina: Expanze – V.–IX. úroveň Cesta do Říma: Ofenziva – VI.–X. úroveň Albion: Útok na pobřeží – VI.–X. úroveň Severní předmostí: Ocelová lavina – VI.–X. úroveň

Do nového režimu hry Oslabení bylo přidáno dalších osm rozvržení map:

Souostroví: Průzkum bojem – IV.–VI. úroveň Spalující písky: Kraj světa – IV.–VI. úroveň Periferní mise: Zasněžené pobřeží – IV.–VII. úroveň Asijská hranice: Překvapivý účinek – V.–VII. úroveň Náhorní plošina: Zbraň pomsty – V.–IX. úroveň Cesta do Říma: Past – VI.–X. úroveň Albion: Gordický uzel – VI.–X. úroveň Alpský gambit: Okamžik pravdy – VI.–X. úroveň

 

Poslední zajímavost, která byla upravena je chování botů. Došlo u nich k revizi zásad pro výběr cíle. Nyní budou boti rozprostřeni mezi různé sektory a nebudou se zaměřovat na pronásledování osamocených cílů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama