YouTube hvězda PewDiePie bude otcem
Zajímavosti Článek YouTube hvězda PewDiePie bude otcem

YouTube hvězda PewDiePie bude otcem

Adam Král

Adam Král

5. 2. 2023 22:59

Novinku oznámil ve svém nejnovějším videu na YouTube.

Reklama

Na YouTube se pohybuje spousta tvůrců, které jejich koníček živí a baví. Někteří už jsou na platformě deset a více let, jiní začali teprve nedávno. Jedním z těch, které na YouTube vídáme už léta je i Felix Arvid Ulf Kjellberg, známější pod pseudonymem PewDiePie. Tento sympatický tvůrce ve věku 33 let má 111 milionů odběratelů a všem z nich před časem oznámil velmi osobní záležitost.

Se svojí přítelkyní Marzia Bisognin totiž po více než deseti letech čekají první dítě. To oznámili ve společném emotivním videu na kanále tvůrce, ve kterém můžeme vidět i snímky z ultrazvuku. Jak pár zmiňuje, o tom, že čekají dítě, vědí už od listopadu. Chtěli si ale být naprosto jistí, že plod je naprosto v pořádku a nedojde k žádným komplikacím, což se nakonec nestalo. Za to je tvůrce velmi rád.

PewDiePie pak dál zmiňuje, že přestože se jeho polovička potýká s ranní nevolností, vše zvládá na jedničku jako absolutní šampion. Dál pak tvůrce zmiňuje, že je neskutečně natěšený na to, až bude otcem, a to i navzdory faktu, že se jedná o pro něj neprobádané území. Dvojice je spolu už dlouhých dvanáct let. Dohromady se dali v roce 2011 a od té doby si jejich vztah jistě prošel krušnými obdobími, kvůli slávě youtubera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama