Z Elona Muska bude streamer. Na jaké hry se můžeme těšit?
i Zdroj: Blizzard
Gaming Diablo IV Článek Z Elona Muska bude streamer. Na jaké hry se můžeme těšit?

Z Elona Muska bude streamer. Na jaké hry se můžeme těšit?

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

12. 10. 2023 17:41

Miliony diváků byly svědky testovacího streamu na platformě X (původně Twitter). Elon Musk si na něm zahrál Diablo 4 a měl i kameru.

Reklama

Na platformě X proběhlo od převzetí Elonem Muskem mnoho změn. Mezi jeho další experiment patří nová funkce s živým vysíláním, tedy streamování. A do testování se pustil i sám Elon, když během posledních týdnů zkoušel funkci nárazovými streamy.

Tested the X video game streamer system last night. It works! Will try to complete a Tier 100 Nightmare dungeon tonight live.

Na svém účtě s více než 150 miliony sledujícími pak odvysílal první delší stream, kde si zahrál Diablo 4 i s kamerou. V jednu chvíli měl více než 900 tisíc diváků.

Odhalil tak nejnovější funkci platformy X, která je ale bohužel dostupná pouze pro prémiové účty.

Samozřejmě zatím není tato novinka bezchybná. Diváci své výtky sdělili v komentářích, nelíbila se jim například problikávající obrazovka, zvýšený tón zvuku nebo chybějící pro mnohé naprostý základ - živý chat. Miliardář je však odhodlán na nedokonalostech pracovat, jak naznačil v odpovědi na jeden z komentářů.

Zároveň se také zmínil, že jsou hry jeho vášní už nějakou dobu a rozhodně má v plánu vyzkoušet na streamu i některé další. Prý třeba o Baldur's Gate 3 slyšel, že je úžasná hra.

Uvidíme tedy, kam se funkce streamování na platformě X časem posune a zda se od Elona Muska dočkáme i pravidelných streamů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama