Začíná Gamescom - program a vše co můžeme očekávat
i Zdroj: Koelnmesse GmbH
Gaming Článek Začíná Gamescom - program a vše co můžeme očekávat

Začíná Gamescom - program a vše co můžeme očekávat

Adam Němec

Adam Němec

22. 8. 2023 15:30

Uplynul další rok a s tím přišel čas na další herní veletrh Gamescom, opět se odehrává v německém výstavišti Koelnmesse v Kolíně nad Rýnem a i přesto, že samotné brány Koelnmesse se pro návštěvníky Gamescomu otevřou až 23. srpna, již večer 22. srpna dojde na Gamescom Opening Night Live, která bude, jak je již zvykem, moderována Geoffem Keighleym.

Reklama

Vše začalo už 21. srpna Devconem, což je takový předskokan Gamescomu zaměřený na videoherní vývojáře. Samotný Gamescom odstartuje 22. srpna v 20:00 s Geoffem Keighleyem na události Opening Night Live. Lístky na živé představení jsou bohužel již vyprodané, ale vše je možné sledovat živě na Twitch a YouTube kanálech Gamescomu. Přenos by měl trvat 2 až 2,5 hodiny.

A na co se zde můžeme těšit? Na to vám odpoví  trailer, který si připravil samotný Geoff Keighley. Láká, mimo jiné, na Mortal Kombat 1, Assassin's Creed: Mirage, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty nebo Alan Wake II.

Jak název napovídá, Opening Night Live je pouze začátkem samotného Gamescomu. Ten bude pokračovat ve dnech od 23. až do 27. srpna. Pro veřejnost se většina míst otevře až 24. i tak budou mít návštěvníci Koelnmesse dostatek času vyzkoušet demoverze očekávaných her, soutěžit o odměny jak ve hrách, tak v cosplayi nebo navštívit esportové turnaje v event areně. O víkendu také začne Gamescom City Festival.

Gamescom 2023 plánek
i Zdroj: https://www.gamescom.global/en/fair-visit
Gamescom 2023 plánek

Bližší informace o samotné události jsou dostupné na oficiálních stránkách Gamescomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama