Žádná světla? Žádný problém. Heroic si neplánovaně zahráli ve tmě
Esport CS:GO Článek Žádná světla? Žádný problém. Heroic si neplánovaně zahráli ve tmě

Žádná světla? Žádný problém. Heroic si neplánovaně zahráli ve tmě

Michael Douša

Michael Douša

20. 4. 2023 15:53

Když v aréně nečekaně vypadla světla, hráčům to vůbec nevadilo

Reklama
Když v aréně nečekaně vypadla světla, hráčům to vůbec nevadilo.

Jakožto fanoušci jsme si během online éry už dost navykli na to, že webkamery hráčů ukazovaly jenom tmu s lehce osvětlenou tváří daného hráče. Velmi populárním memem té doby se pak stal FaZe sniper Helvijs "broky" Saukants, který hrál doma v úplné tmě. S návratem na offline turnaje si ale tuto podívanou musíme odpustit, hráči většinou hrají na velmi silně osvětelných stagích, kde jsou doslova v záři reflektorů.

Na IEM Rio jsme ale mohli malou chvíli pozorovat starou známou podívanou. V aréně totiž vypadla světla a hráči tak museli hrát v úplné tmě. Nikomu to ale nevadilo - hráči pokračovali ve svém kole a po krátké pauze se oba týmy dohodly, že jim taková hra vůbec nevadí a že mohou hrát dál. Na přiloženém videu můžeme v čase cca 10:19:30 pozorovat, že právě zobrazovanému hráči TheMongolZ zhasne kamera.

Jeden z manažerů ESL dokonce přirovnal obdobnou situaci ke starým dobrým DreamHack LANkám: 

Just bros having a LAN sleepover party

— ESL | Pietro (@2easy4pietro) April 18, 2023

I přes technické potíže se zápas dohrál bez větších obtíží. Heroic se po vítězství 2-1 nad TheMongolZ  a posléze i NIP stali posledními účastníky IEM Rio play-off, kde je posléze bude čekat zápas proti domácím FURIA. Budou mít tak velmi nevděčný úkol, hrát proti místním favoritům. Do akce se pustí zítra, v pátek 21. dubna ve 20:30.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama