Zahrajte si zdarma prolog k novému Alone in the Dark
Hry zdarma Článek Zahrajte si zdarma prolog k novému Alone in the Dark

Zahrajte si zdarma prolog k novému Alone in the Dark

Lumír Havlíček

Lumír Havlíček

26. 5. 2023 15:11

THQ Nordic přiblížilo několik nových informací ohledně očekávaného Alone in the Dark.

Reklama

THQ Nordic přiblížilo několik nových informací ohledně očekávaného Alone in the Dark. Hra vyjde už letos, jak tvůrci slibovali a to 25. října. Prolog, který je zdarma, si můžete stáhnout na steamu už nyní.

Ke hře byli přizváni známí herci. Mezi zvučná jména patří Judie Comer (seriál Na mušce) nebo David Harbour (Stranger Things, Black Widow). Oba si střihnou roli hlavních hrdinů. Jejich herecké dovednosti se autoři nebáli využít jak k výbornému dabingu, tak k na první pohled výraznému zpracování obličejů.

Příběh by se měl točit okolo přízraku Dark Man – temného muže. Ten pronásleduje a straší jistého Jeremyho Hartwooda, strýčka jedné z hlavních postav, Emily Hartwoodové. Když Emily dostane od strýce dopis, ve kterém jí zoufale prosí o pomoc, dlouho se nerozmýšlí a vyráží za ním. Samozřejmě je vyděšená a proto vyhledá proslulého detektiva, soukromé očko, Edwarda Carnbyho, aby jí s případem trochu píchnul.

Tohle jméno si dozajista fanoušci původní série vybavují. Edward Carnby byl totiž ústřední protagonista prvních tří originálních dílů. Carnbymu propůjčil svůj hlas i obličej právě charismatický David Harbour.

Atmosféra a odkaz na původní díly

Alone in the Dark nemá být o suchých lekačkách. Autoři vyzdvihují původní myšlenku, tedy plíživý strach, málo nábojů (nebo vůbec žádné) a pocit, že čmucháte, kde nemáte. Jednoduše bude hra stavěná mnohem víc na atmosféře a prvních třech dílech, což se podepsalo na grafické stylizaci. Nemohou chybět ani puzzle, které vám trochu provětrají mozkové závity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama