Získejte zdarma povedené RPG o slovanské mytologii
i Zdroj: HypeTrain Digital
Hry zdarma Článek Získejte zdarma povedené RPG o slovanské mytologii

Získejte zdarma povedené RPG o slovanské mytologii

Josef Ventrča

Josef Ventrča

18. 8. 2023 09:11

Epic Games Store od čtvrtka 17. srpna rozdává další dvě hry. Tentokrát si na své přijdou fanoušci karetních RPG a šílených skákaček.

Reklama

Od čtvrtka 17. srpna po celý týden až do 24. srpna 17:00 si hráči mohou rozšířit svou knihovnu na Epic Games Store dvěma novými tituly.

Vychází české RPG Alteira, zahrajete si ho i v prohlížeči a úplně zdarma
i Zdroj: Alteira

Vychází české RPG Alteira, zahrajete si ho i v prohlížeči a úplně zdarma

Po desítkách hodin utopených v Baldur's Gate 3 není od věci dát si pauzu u trochu oddechovější, avšak podobně imerzní hry s…

Komerční sdělení
15. 8. 2023 14:00

Temné fantasy karetní RPG Black Book od nezávislých vývojářů ze studia Morteshka vás zavede do světa podle slovanské mytologie, ve kterém v kůži mladé čarodějky vyznávající temnou magii budete čelit různým silám zla. Přitom nebude chybět průzkum rozmanitého světa, kde lidé žijí spolu s podivnými stvořeními. Cestou se naučíte novým kouzlům a osvojíte si různé zkušenosti, vyřešíte hádanky a taky se možná i něco přiučíte o legendách východní Evropy. Titul byl vydán v roce 2021 a na Metacriticu má slušné metascore s číslovkou 75.

Druhou hrou zdarma je barevná arkádová skákačka Dodo Peak od nezávislého studia Moving Pieces Interactive. Jako ptáci dodo budete hledat a zachraňovat svá mláďata ze série nebezpečných vrcholů. Titul je pouze pro jednoho hráče, což je škoda, že nenabízí alespoň kooperativní režim pro dva, protože to vypadá na plošinovku, co na chvíli spustíte ideálně během večírku s přáteli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama