Známe nejlepších osm československých týmů! Seznam uzavřeli EZW1N a LanPartyHotel.
Esport Valorant Článek Známe nejlepších osm československých týmů! Seznam uzavřeli EZW1N a LanPartyHotel.

Známe nejlepších osm československých týmů! Seznam uzavřeli EZW1N a LanPartyHotel.

Aleš Pelc

Aleš Pelc

17. 12. 2022 11:01

Čtvrtfinále začne dnes v 15 hodin

Reklama

Dvě poslední volná místa ve čtvrtfinále byla po čtvrtku dostupná, rozhodlo se o nich v pátečním duu rozhodujících zápasů. O druhé místo skupiny C soupeřil LanPartyHotel a NPC Gang, kteří se ve vysílání objevili nejdříve. Šlo o odvetu z úvodního skupinového duelu a vypadalo to, že nebude mít ani tento duel dlouhého trvání. To platilo do té doby, než reprezentanti zelené organizace začali ztrácet své vedení 10:2. NPC Gang byl na Havenu za útok k nezastavení a svou otočkou se dostal až na stav 12:11, Stoneerko ale svým quadra killem poslal mapu do prodloužení. Tam ani jedna ze stran neměla navrch a partie se protáhla až na 70 minut. V osmatřicátém kole o osudu první mapy rozhodli hráči LanPartyHotelu a získali ji výsledkem 20:18. Hlavním hrdinou byl in-game-leader Stoneerko, který za svou KillJoy nasbíral 40 killů a jen 22 smrtí a byl rozdílových článkem v mnoha kolech. Na následujícím Breeze se do vedení dostali opět střelci v zeleném, za obranu si vybudovali náskok 8:4. Pistolkové kole druhé poloviny získal NPC Gang, oddálilo to ale jen jeho konec o dalších pár kol a se skóre 13:7 vítězně kráčí LanPartyHotel do čtvrtfinále.

Napínavou Bo3 sérii nabídlo střetnutí knife talk proti EZW1N. První jmenování sice vůbec nezvládli úvodní mapu a drtivě prohráli 4:13, to je však neodradilo a nevzdali se. Avšak i na Ascentu začali zle a darovali soupeři šestibodové vedení. Pak už se pomalu, ale jistě začali do utkání vracet a postupně dotahovali ztrátu, až nakonec mapu otočili na 13:11. V decideru se soutěžící podívali na Haven, který byl v pátek prokletý nekonečnými partiemi. Po dvou shodných polovinách 6:6 opět následovalo prodloužení, v něm šli vítězství naproti více EZW1N a po hodině a osmi minutách ukončili poslední zápas skupinové fáze výsledkem 18:16.

 

LanPartyHotel vs. NPC Gang – 2:0 (20:18, 13:7)

knife talk vs. EZW1N – 1:2 (4:13, 13:11, 16:18)

 

Grunex Challenge se přesouvá do své poslední fáze, přichází play-off pro osm nejlepších, kteří přežili kvalifikace i skupinovou fázi. Během dneška se odehrají čtvrtfinálové zápasy, v neděli se celá akce završí semifinálovými duely a večerním grandfinále. Rozpis play-off je následující:

 

Enterprise vs. EZW1N – 15:00 (na streamu)

Cryptova vs. to je jasný – 15:00

dohaje vs. LanPartyHotel – 15:00 

Hazarderz vs. GateGuards – 18:00 (na streamu)

 

Vysílání bude probíhat na kanále Grunexcom, komentovat pro vás dnes budou TIXI a Astatoro

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama