Známý streamer xQc se vyjádřil k podvádění svojí přítelkyně
i Zdroj: Blizzard Entertainment
Zajímavosti Článek Známý streamer xQc se vyjádřil k podvádění svojí přítelkyně

Známý streamer xQc se vyjádřil k podvádění svojí přítelkyně

Jarmil Černý

Jarmil Černý

15. 8. 2023 16:30

xQc veřejně potvrdil obvinění z nevěry, které proti němu bylo vzneseno během nedávného živého vysílání s jeho bývalou partnerkou Fran. Dvojice se podrobně rozepsala o následcích svého nepříjemného rozchodu.

Reklama

V živém vysílání Fran zveřejnila, že hlavním důvodem rozchodu se streamerem bylo to, že ji podváděl. O chvíli později se ke streamu připojil i xQc a veřejně to potvrdil, někteří diváci totiž Fran nevěřili.

„Potvrzuji,“ řekl a dodal: „Myslím, že by tomuto tématu musel být věnován delší segment a to hned z několika důvodů. I tak nezáleží na tom, jak dlouhý by byl, jak veřejný by byl či jak mnoho omluv by v něm bylo, samotnou činnost to neomlouvá.“ 

Poté, co potvrdil, že svoji tehdejší přítelkyni skutečně podváděl, nakonec xQc otočil a řekl, že během veřejného vysílání nechce zacházet do dalších podrobností a dodal, že detailní vysvětlení může počkat na jiný den.

Fran se dostala do kontaktu také s jinou bývalou přítelkyní známého streamera. Ta o něm tvrdila, že je násilník, což Fran nepotvrdila a a svého bývalého přítele před tímto tvrzení bránila. Také se nechala slyšet, že během jejich vztahu k žádnému násilí nikdy nedošlo.

Reklama
Reklama

Související články

Reklama
Reklama