zowie-by-benq-je-oficialni-znackou-monitoru-pro-dreamhack-summer-2016
Esport Článek ZOWIE by BenQ je oficiální značkou monitorů pro DreamHack Summer 2016

ZOWIE by BenQ je oficiální značkou monitorů pro DreamHack Summer 2016

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

15. 6. 2016 15:10

Značka ZOWIE by BenQ se představí na nadcházejícím turnaji DreamHack Summer.

Reklama

ZOWIE by BenQ je oficiální značkou monitorů pro DreamHack Summer 2016

Každoroční akci DreamHack Summer probíhající ve švédském Jönköpingu – čtvrtou zastávku DreamHack open – navštíví také ZOWIE by BenQ. To se stalo oficiální značkou monitorů a hráči je budou využívat pro veškerá turnajová klání. Navíc se na konzolových monitorech řady RL odehrají také turnaje Capcom Pro Tour ve hrách Street Fighter V a Pokkén.

ZOWIE by BenQ se ve Švédsku se svým stánkem představí vůbec poprvé a nabídne tak ochutnávku svých eSportových produktů (nejen) všem seveřanům, kteří si je přijedou vyzkoušet. Návštěvníci budou mít možnost otestovat také podložky pod myši typu SR a TF, a myši ze sérií EC, ZA a FK (včetně nově vydaného modelů FK1+).

Počítačové turnaje na DH ZOWIE Open se odehrají na monitorech XL2430T a soupeření v bojovkách Street Fighter a Pokken proběhne na modelech RL2460HT s exkluzivními funkcemi lag-free a head-to-head.

ZOWIE by BenQ naleznete na DreamHack Summer v hale B na stánku číslo 04:07 ve dnech od 18. do 21. června 2016. Za Českou republiku a Slovensko se akce zúčastní i dva známí CS:GO streameři Rest a Devi, kteří z místa přinesou na svých sociálních sítích vlastní poznatky a dojmy.

Pro více informací navštivte ZOWIE.BenQ.com

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama