zpevacka-taylor-swift-bude-mit-svou-vlastni-mobilni-hru
Zajímavosti Článek Zpěvačka Taylor Swift bude mít svou vlastní mobilní hru

Zpěvačka Taylor Swift bude mít svou vlastní mobilní hru

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

8. 2. 2016 12:11

O jakou hru jde a jak úspěšná může být? Zde se to dozvíte.

Reklama

Zpěvačka Taylor Swift bude mít svou vlastní mobilní hru

Kolem 230 milionů lidí ji sleduje jenom na sociálních sitích. Možná také tohle byl hlavní důvod pro vývojářskou společnost Glu, aby započala spolupráci se zpěvačkou známou po celém světě. Taylor Swift je pro takový projekt jako stvořená. Společnost Glu na scéně pobývá už patnáctým rokem, takže má na svém kontě již řadu velmi úspěšných mobilních her, zajímavě zhodnocené podle TOP 10 jsou v tomto videu od youtube kanálu AndroidGameplay4You - Top&Best Android Games.

Samozřejmě musíme přihlédnout k tomu, že video je již nějaký ten pátek staré, z těch novějších připomeneme úspěšnější tituly jako Tap Sports Baseball 2015Racing Rivals nebo Kim Kardashian: Hollywood, která své společnosti přinesla 43 milionů $ za pouhé 3 měsíce po vydání. Na hře pro Taylor má pracovat úplně stejný tým, takže minimálně stejná úspěšnost by byla zaručena i tady, jenže Taylor Swift je ještě mnohem známější a oblíbenější, takže výsledky by mohli být vskutku rekordní.

Zpěvačka Taylor Swift bude mít svou vlastní mobilní hru

To už jsme se ale od naší oblíbené zpěvačky a její hry vzdálili moc, takže zpátky k připravované hře. V současné chvíli můžete mít strach, že půjde jistě o něco podobného, jako je hra Katy Perry Pop, ale uklidníme vás, studio Glu totiž slibuje pravý opak. Má jít o bezkonkurenční hru, jejíž prvky budou zcela originální, takže můžeme vyloučit jakoukoliv podobu s nějakou ze současných her.

Generální ředitel společnosti Glu Nicolo de Masi:

Fanoušky Taylor Swift čeká velice odlišná mobilní hra. Společnost se zavázala k navržení herních prvků, které jste nikdy neviděli, a využívají jedinečnou kreativitu zpěvačky.

Název mobilní hry a její datum vydání má být zveřejněn na konci tohoto roku, takže si budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Zpěvačka Taylor Swift bude mít svou vlastní mobilní hru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama