cs-go-zname-prvni-ctverici-pozvanych-tymu-iem-katowice
Gaming CS:GO Článek [CS:GO] Známe první čtveřici pozvaných týmu IEM Katowice

[CS:GO] Známe první čtveřici pozvaných týmu IEM Katowice

Jakub Osička

Jakub Osička

17. 1. 2017 12:44

Polská aréna bude znovu bouřit. Pojedete se podívat?

Reklama

Nedávno jsme vám přinesli první zveřejněné informace o oblíbeném turnaji Intel Extreme Masters Katowice 2017 a nyní můžeme pokročit zase o kousek dál. Zveřejněny byly totiž také první pozvané týmy, které se 3. - 5. března 2017 v polské aréně Spodek utkají o celkový prize-pool 250 000 USD.

První dva týmy byly ohlášeny už minulý týden a nikoho nepřekvapí skutečnost, že se nejprve myslelo na Virtus Pro. Pro ostřílené hráče tohoto týmu bude domácí půda v polských Katovicích bojištěm, na kterém se zcela jistě pokusí ze sebe vydat to nejlepší. Podpora fanoušků bude nepochybně obrovská - loňské skandování "Virtus Pro! Virtus Pro!" i při finálovém zápase mezi Luminosity a Fnatic vytvořilo v aréně přímo dechberoucí atmosféru. Určitě se máme na co těšit!

Druhým týmem jsou pak legendy Ninjas In Pyjamas. Po fatálním neúspěchu při kvalifikaci na major, kde jejich cestu ukončil ruský tým Vega Squadron, může pro Švédy turnaj IEM Katowice 2017 představovat šanci na napravení reputace. Nesmíme totiž zapomínat ani na jejich nedávné úspěchy - například první místo IEM Oakland nebo dřívější výhru turnaje DreamHack Malmo.

Nyní máme čerstvé informace o dalších dvou pozvaných týmech. Těšit se můžeme i na aktuální jedničku ve světovém žebříčku hltv.org - dánský tým Astralis. Po výhře ve finále ECS Season 2 se Astralis jeví jako velmi schopný tým s velkým potenciálem na úspech. Snad konečně po změnách v sestavě našli optimální uskupení hráčů, se kterým se budou moci pokusit dosáhnout na trofej. Nechme se překvapit, co v Katovicích předvedou.

Zatím posledním pozvaným týmem je SK Gaming se svou brazilskou sestavou. Loni se na IEM Katowice 2016 (tehdy ještě ve dresech Luminosity) probojovali až do finále a skončili druzí. Následovala série mnoha vyhraných turnajů včetně dvou po sobě jdoucích majorů (Columbus a Cologne). Druhá polovina roku 2016 byla pro SK Gaming tišší, na konci roku došlo i ke změně v sestavě, přesto se však brazilci stále drží na předních příčkách světového žebříčku.

Další čtveřice pozvaných týmů bude oznámena později. Více informací o IEM Katowice 2017 najdete tady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama