EU LCS Spring 2017 - Čtvrtfinále
Esport League of Legends Článek EU LCS Spring 2017 - Čtvrtfinále

EU LCS Spring 2017 - Čtvrtfinále

Vítek Levý

Vítek Levý

10. 4. 2017 12:32

Jak dopadlo čtvrtfinále a kdo se proti sobě střetne v semifinále? Pojďme se na to podívat!

Reklama

EU LCS Spring 2017

Čtvrtfinále

Ve čtvrtfinále se proti sobě střetli Misfits se Splyce a H2k s Fnatic. V sobotním zápase mezi Misfits a Splyce se uskutečnilo všech pět her, to v neděli Fnatic dokázali H2K rozdrtit během tří her. Fnatic v semifinále narazí na G2, Misfits si zahrajou o finále proti Unicorns of Love.

8. týden / 9. týden / 10. týden

Soupisky týmů / Info o novém formátu

EU LCS Spring 2017 - Čtvrtfinále

Misfits

 

Splyce

EU LCS Spring 2017 - Čtvrtfinále

3:2

EU LCS Spring 2017 - Čtvrtfinále

Misfits jsou nováčkem soutěže, ale ukazují, že na to mají. Ve skupině A skončili na druhém místě se skvělým skóre 8-4. Díky tomu vyzvali třetí tým ve skupině B, kterým je právě tým Splyce. První hra nenabídla moc killů. Splyce celou dobu hráli velice dobře, a i když jim chyběli killy, získávali objektivy a vyhrávali hru. Nakonec vyhráli Splyce teamfight, po kterém už jim nic nebránilo ve zničení nexusu. Druhá hra přinesla více killů i více akcí. Oba týmy si vedly velice dobře, Splyce poté vzali barona a rozhodli se pushovat. Misfits sice bránili, ale nedokázali se dostat dál dopředu a zvrátit hru ve svůj prospěch. Splyce nakonec vyhráli a byli už jen krok od postupu do semifinále. Misfits jim ale ve třetí hře ukázal, že to oni chtějí vyhrát. Ve skoro 50-ti minutové hře padlo 29 killů. Splyce se sice na začátku dostali do vedení, Misifts to ale pak obrátili a díky dvěma baronům, čtyřem drakům a skvělé práci jejich marksmana Hans Sama vyhráli hru. Čtvrtou hru opět měli ve svých rukou Misfits. Od začátku si vytvořili náskok, který stále navyšovali díky získaným drakům a baronům - Splyce se nedokázali dostat do hry a prohráli. Srovnáno 2:2. Poslední a rozhodující hra trvala 39. minut a Misfits v ní naprosto převálcovali své soupeře. Nedali Splyce vůbec šanci a ukázali jim, že to oni si zaslouží postup do semifinále. Misfits v semifinále na razí na Unicorns of Love.


Fnatic

 

H2K

EU LCS Spring 2017 - Čtvrtfinále

3:0

EU LCS Spring 2017 - Čtvrtfinále

Fnatic do poslední chvíle bojoval s Roccat o samotný postup play-off. Nakonec oba týmy skončily se stejným skóre, ale Fnatic postoupili díky lepší bilanci vyhraných a prohraných her. To H2K se ve skupině B spíše přetahovali s Unicorns of Love o první místo, nakonec skončili druzí a postup do semifinále si museli vybojovat. Už od začátku bylo vidět, že Fnatic mají větší chuť do hry, víc se jim dařilo, nedělali tolik chyb. První hru zazářil jejich marksman Rekkles, který hrál skvěle Twitche. H2K nedělali Fnaticům moc problémy. Fnatic vyhráli první hru. Druhá hra byla dlouho vyrovnaná, čekalo se, kdo první získá barona. Získali ho Fnatic a díky buffu se dokázali propushovat až do báze. H2K se museli bránit a přišli tím i o druhého barona, po kterém už se Fnatic dostali až k nexusu a zničili ho. V sobotu ukázali Misfits nádherný obrat z 2:0 na 2:3, ale řekl bych, že tady to od H2K nikdo moc neočekával. Třetí hra netrvala ani půl hodiny, Fnatic naprosto rozdrtili H2K a zajistili si místo v semifinále, kde narazí na G2.

EU LCS Spring 2017 - Čtvrtfinále

Stream můžete sledovat na našem webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama