GrunexCast #2: Otevřené světy ve hrách, Steam slevy a Logitech Powerplay
Gaming Článek GrunexCast #2: Otevřené světy ve hrách, Steam slevy a Logitech Powerplay

GrunexCast #2: Otevřené světy ve hrách, Steam slevy a Logitech Powerplay

Jakub Osička

Jakub Osička

30. 8. 2017 11:01

Jsme zpět s druhým podcastem. Tentokrát s více tématy.

Reklama

GrunexCast #2: Otevřené světy ve hrách, Steam slevy a Logitech Powerplay

Minulý týden jsme spustili nový projekt GrunexCast, což je český podcast o hrách a herním hardware. Ve článku o prvním dílu tak najdete základní informace, co je podcast a jaký je náš cíl.

GrunexCast #2

E3 už je za námi, takže jsme se rozhodli trošku rozšířit záběr témat. Tím prvním je revoluční novinka Logitech Powerplay, která zajistí, že bezdrátovou myš nikdy nemusíte dobíjet. Hned poté se podíváme na aktuální steamové slevy. Jaké hry koupit? Byly slevy v minulosti lepší?

A poslední téma je takové obecnější, přijde řeč na otevřené světy ve hrách. V posledních letech se jedná o velký trend. Mají smysl? Proč otevřený svět nechtít? Zastavíme se také u automatického generování takových světů.

Stitcher

GrunexCast kromě SoundCloud najdete také na podcastové platformě Stitcher. Nabízí iOS a Android aplikace, takže můžete pohodlně poslouchat na cestách. Brzy budeme snad na iTunes, aktuálně čekáme na schválení.

Video verze

Tradičně jsme připravili video, abyste mohli při poslouchání daný hardware či hry vidět.

Podcast je pro nás úplná novinka, proto ho považujte spíše za betaverzi. Rádi si poslechneme připomínky a náměty, aby mohly být další díly lepší a lepší. Nebojte se tak napsat, ať už do komentářů nebo přímo na mail nám autorům (Filip: nemecek@grunex.com a Kuba: osicka@grunex.com).


GrunexCast je český herní a hardwarový podcast. Herní a hardware témata se nepravidelně střídají. Jednotlivé epizody mají 20-30 minut a vychází zhruba na týdenní bázi. Audio verzi najdete třeba na iTunes, SoundCloud nebo Stitcher. Video verze je potom dostupná skrze náš YouTube kanál a také Facebook.


Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama