msi-wingman-challenge-zapal-streamerum-pod-kotlem
Esport Článek MSI Wingman Challenge - zapal streamerům pod kotlem

MSI Wingman Challenge - zapal streamerům pod kotlem

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

24. 6. 2016 15:22

Sterak ochutnávající hodně kyselé bonbony? DeeThane konzumující super pálivou omáčku? Je to na vás.

Reklama

MSI Wingman Challenge - zapal streamerům pod kotlem

Už tento pátek od 11:00 proběhne v herně Re-Load akce nesoucí název MSI Wingman Challenge, o které jste si mohli přečíst v tomto článku. Pět známých streamerů se svými kolegy z řad fanoušků se utká mezi sebou o skvělé ceny od společnosti MSI. Pokud máte rádi zábavné streamery, herní zážitky a pořádný hardware, doražte v pátek v 11:00 do herny Re-Load - akce je zdarma! (Více informací o akci najdete v tomto článku.

Pokud se ale nebudete moci zúčastnit, můžete vše sledovat z vlastní židle na streamu http://twitch.tv/replayonline. A nejen to, budete to moct svým oblíbeným streamerům akci pořádně okořenit.

Abyste mohli i vy, diváci, ovlivnit to, co se děje na streamu, přinášíme vám "Donate Shootout". O co jde? Stačí poslat donate, ke kterému připíšete přezdívku streamera, a ten pak musí splnit jeden z následujících úkolů (záleží na poslané částce):

Donate shootout se bude směřovat na streamery, ale ale první tři (100/200/400) schytá i jejich wingman. Při donatu 800 nebo 1600 jde všechno na streamera - wingman má jednu možnost za celý den nechat se trefit místo streamera (ale musí to bejt jeho svobodná a okamžitá volba).

Z peněz, které se touto cestou vyberou, se vytvoří prize pool, který mohou streamři vyhrát.

Harmonogram akce:

12:00 - 13:45 NBA turnaj 14:00 - 15:15 Rocket League turnaj 15:30 - 17:00 Call of Duty 4 turnaj 17:00 - 17:30 MSI přednáška 17:30 - 19:00 NVIDIA hry (Stickbold)  

Takže nezapomeňte - ve zprávě u donatu na streamu twitch.tv/replayonline jako první napište přezdívku streamera, který má úkol splnit. A pokud byste rádi viděli, jak si streamři poradí s těmito úkoly na živo, doražte v pátek v 11:00 na MSI Wingman Challenge do pražského Re-Loadu.

MSI Wingman Challenge - zapal streamerům pod kotlem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama