Playerunknown's Battlegrounds - první měsíční update přichází
Gaming PUBG Článek Playerunknown's Battlegrounds - první měsíční update přichází

Playerunknown's Battlegrounds - první měsíční update přichází

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 8. 2017 08:03

Vývojáři vypustili první větší update od uvedení hry do early-accessu.

Reklama

Playerunknown's Battlegrounds se stále drží mezi prvními pozicemi ve sledovanosti na Twitchi a komunita, která se tvoří kolem tohoto battle-royale survivalu, stále nabývá na velikosti. Pokud jste dosud této hře nevěnovali pozornost, určitě se podívejte na dojmy z bety, které jsme pro vás sepsali těsně před uvedením do předběžného přístupu.

První základní optimalizace

Vývojáři 20. dubna uvedli první z pravidelných větších měsíčních updatů, který přinesl spoustu novinek. Nejprve se hodí zmínit, že došlo k první úpravě optimalizace. Na svém blogu upozorňují, že v této oblasti hru čeká ještě dlouhá cesta, ale krůček po krůčku se snaží zajistit, aby hráčům lépe fungovala i na sestavách se slabším hardwarem. Mělo by teď méně docházet k propadům FPS a celkově by hra měla být plynulejší např. i díky sníženému zatížení CPU.

Krom toho zmiňují, že otevírají testovací server, na kterém mají být budoucí updaty testovány předtím, než budou uvedeny do běžného provozu.

Novinky

Kromě úprav ve využívání prostředků se Playerunknown's Battlegrounds dočkalo i nového vybavení a úprav přímo ve hře.

Nejzajímavější je asi přidání nového dopravního prostředku - motorky s postranním vozíkem. Do budoucna je přislíbena i verze bez vozíku. Dále update přinesl také novou zbraň. Tentokrát je to Vector SMG - velmi silný samopal vhodný na krátké a střední vzdálenosti. Vrátila se i kuše. Nově můžete narazit i na menší 2x scope a balistickou masku.

Pokud jste si oblíbili ikonické auto Dacia, určitě vás potěší, že získalo tři nové varianty barev.

Další úpravy

Kromě zmíněných novinek zahrnuli vývojáři do updatu také celkové vybalancování hry, opravy bugů např. při spectate módu nebo úpravu systému oživování přítele, který byl sražen k zemi. Kompletní log najdete na oficiálních webových stránkách ZDE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama