Agraelus má ban. S žádostí o odblokování neuspěl
i Zdroj: Agraelus
Zajímavosti Článek Agraelus má ban. S žádostí o odblokování neuspěl

Agraelus má ban. S žádostí o odblokování neuspěl

Jarmil Černý

Jarmil Černý

14. 12. 2023 19:37 5

Největší český streamer Vojtěcha Fišar alias Agraelus je zabanován na své hlavní streamovací platformě. Ban obdržel ve čtvrtek 14. prosince. Načasování je přitom nejhorší možné, na svém Twitch kanále měl v pátek vysílat charitativní livestream.

Reklama

Banování streamerů na platformě Twitch.tv se stalo již tradiční záležitostí a o důvodu každého banu se vždy dlouze spekuluje, protože platforma v těchto situacích téměř nikdy neuvádí důvody. Tvůrci se tak často paranoidně bojí ukázat na svém livestreamu jakýkoliv externí obsah, protože by jej Twitch mohl vyhodnotit jako nevhodný a oni by se o tom nemuseli ani dozvědět. Opatrná je v tomhle i největší česká hvězda mezi streamery Vojtěch „Agraelus“ Fišar. Bohužel i na něj však čas od času dojde.

Agraelus si vysloužil dočasný ban 14. prosince, přesný důvod zablokování svého účtu však opět nezná. Pokusil se tedy alespoň požádat o odblokování a přesunutí výkonu banu, jelikož na pátek 15. prosince plánoval vysílání charitativního streamu v rámci akce No Rivals, ani s touto žádostí však u Twitche nepochodil. „Zítřejší charitativní stream bude muset být přesunut na Youtube, protože nám zamítli žádost o odsunutí banu,“ informoval svoje diváky v Instagram stories krátce po banu.

Ban Agraela v den, kdy Twitch změnil pravidla

„Dostat ban v den, kdy Twitch oficiálně na svojí platformě povolí po*no, je moje nová specialita,“ dodal streamer. Odkazuje se tak na nedávnou změnu pravidel streamovací platformy, která na své síti povolila vysílání nahoty v rámci uměleckých děl.

Musel jsem dělat test z LGBTQ otázky, říká Agraelus o odvolání k banu
i Zdroj: Twitch: Agraelus

Musel jsem dělat test z LGBTQ otázky, říká Agraelus o odvolání k banu

Nejznámější český streamer Agraelus se vyjádřil ke svému banu, který obdržel 14. prosince na platformě Twitch.tv. Když se…

17. 12. 2023 12:40
10

„Samozřejmě nemám udaný přesný důvod, protože twitch je cokoliv, jen ne transparentní a konzistentní,“ přidal závěrem hodnocení platformy, na které pravidelně vysílá. 

Svůj poslední a zároveň úplně první ban dostal v roce 2021 a i tenkrát si nechal Twitch důvod banu pro sebe.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama