THQ znovu odložilo Alone in the Dark. Mohou za to Vánoce
i Zdroj: THQ Nordic
Gaming Alone in the Dark Článek THQ znovu odložilo Alone in the Dark. Mohou za to Vánoce

THQ znovu odložilo Alone in the Dark. Mohou za to Vánoce

Monika Kočicová

Monika Kočicová

9. 12. 2023 12:15

Reboot úspěšného survival hororu se znovu odložil. Vydavatel tvrdí, že se tím chce vyhnout nutným přesčasům a nátlaku na vývojáře během vánočních svátků.

Reklama

Společnost THQ Nordic prozradila, že zmodernizování hry Alone in the Dark, ve které mají účinkovat hollywoodské hvězdy David Harbour a Jodie Comerová, se znovu odložilo, tentokrát na 20. března 2024. Jedná se tak už o druhé odložení v posledním půl roce, jelikož původně měl titul vyjít 25. října 2023, ale datum vydání se posunulo na leden příštího roku. Jenže už ani to neplatí.

Kingdom Come: Deliverance míří na Switch, dostane i český dabing
i Zdroj: Warhorse Studios

Kingdom Come: Deliverance míří na Switch, dostane i český dabing

Česká hra z produkce Warhorse Studios se dostane i na konzoli od Nintenda. České hráče určitě potěší, že titul bude mít i…

8. 12. 2023 09:15

Společnost v tiskové zprávě tento krok odůvodnila tím, že vývojářské studio a vydavatelský tým se chtějí vyhnout případnému „crunchi“ během vánočních svátků. „Vánoce by byly plné stresu a všeho možného, jen ne veselého,“ napsala a dodala, že pohodlí obou týmů je pro společnost prioritou.

Tento krok je samozřejmě pochopitelný a fanoušci si tedy nejspíš počkají jen o pár měsíců dýl, poté si hru budou moci zahrát na PC a konzolích Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama