Apeks přišli o jednoho z hráčů, kyxsan začíná novou kariéru v Heroic
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-ESL-Pro-League-Season-18-/i-RMX7spG/A
Esport CS 2 Článek Apeks přišli o jednoho z hráčů, kyxsan začíná novou kariéru v Heroic

Apeks přišli o jednoho z hráčů, kyxsan začíná novou kariéru v Heroic

Pavla Doušová

Pavla Doušová

24. 12. 2023 12:43

Severomakedonský kapitán se po roce posouvá z Apeks do jednoho z nejzmiňovanějších týmů posledních měsíců. Damjan "kyxsan" Stoilkovski se stal posledním členem v Heroic, kteří se o vyplnění posledního prázdného místa snažili již nějakou dobu.

Reklama

Třiadvacetiletý Damjan "kyxsan" Stoilkovski byl v Apeks pouhý rok a to v pozici kapitána, ale zřejmě oslnil dostatečně, aby na něj měla zálusk dánská organizace Heroic. Ta se poslední měsíce marně snažila vyplnit mezery ve své sestavě, které vznikly po odchodu Caspera “cadiaN” Møllera a dvojice Jakob "jabbi" Nygaard a Martin "stavn" Lund.

Sám Damjan "kyxsan" Stoilkovski dovedl svůj předchozí tým až do semifinále na posledním CS:GO Majoru v Paříži. Již po téhle události dostával dle vedení Apeks nabídky od jiných týmů, rozhodl se ale prodloužit smlouvu až do konce roku. Na většině eventů po Majoru se mu s Apeks nepodařilo dostat se nijak daleko. To neplatí u Elisa Masters Espoo a o ESL Challenger Atlanta, na nichž skončili druzí.

Kyxsan dokončuje sestavu, která v posledních dvou měsících prošla více změnami než za posledních několik let, z původního týmu zůstali pouze René “TeSeS” Madsen a Rasmus “sjuush” Beck. Na krátkou dobu se ukázala i jména jako Peter “dupreeh” Rasmussen, bývalý hráč Vitality.

Nezbývá než jen doufat, že tato sestava Heroic konečně zase na nějakou dobu vydrží a bude se dařit. Kompletní tým pod taktovkou Eeta “sAw” Saha vypadá takto:

  • René “TeSeS” Madsen
  • Rasmus “sjuush” Beck
  • Guy “NertZ” Iluz
  • Nico “nicoodoz” Tamjidi
  • Damjan “kyxsan” Stoilkovsi
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama