Heroic si brousí zuby na trojici z ENCE, za kouče by chtěli sAwa
i Zdroj: Copyright: Rostislav Douša, GRUNEX.com
Esport CS 2 Článek Heroic si brousí zuby na trojici z ENCE, za kouče by chtěli sAwa

Heroic si brousí zuby na trojici z ENCE, za kouče by chtěli sAwa

Pavla Doušová

Pavla Doušová

13. 12. 2023 21:30

Dánští heroic stále nemají kompletní sestavu, jsou to tak již dva měsíce od toho, co naposledy měli všech pět členů týmu a velmi akutně hledají jiné. Těmi by se mohli stát hráči ENCE, konkrétně Alvaro "SunPayus" Garcia, Guy "NertZ" Iluz a Pavle "Maden" Bošković.

Reklama

O Heroic je již nějakou dobu známo, že se jim nedaří dokončit jejich sestavu. Tento celý problém začal dva měsíce zpátky, kdy byl z hlavní sestavy odstraněn Casper “cadiaN” Møller, jejich v tu dobu dosavadní kapitán, který momentálně plní funkci AWPera v Liquid. Po něm také odešli Jakob “jabbi” Nygaard a Martin “stavn” Lund, konkrétně do rivalského dánského týmu Astralis. To v týmu zanechalo prostor pro tři nové hráče, zabrány jsou stále ale pouze dvě místa.

Nově příchozími do Heroic jsou bývalý hráč za Vitality, Peter “dupreeh” Rasmussen a Rasmus “Zyphon” Nordfoss, devatenáctiletý Dán, který před Heroic hrál za Sprout. 

To ale Heroic zřejmě nestačí, protože dle Dust2.dk mají Heroic zálusk na dokonce tři z hráčů momentální hlavní sestavy za ENCE. Těmi jsou konkrétně:

  • Alvaro “SunPayus” Garcia
  • Guy “NertZ” Iluz 
  • Pavle “Maden” Bošković

Zisk těchto třech hráčů by pro Heroic znamenal velkou výhodu a výhru v tom smyslu, že jsou to hráči, kteří jsou spolu zvyklí hrát. Ze stejných zdrojů také vyplívá, že Heroic si ze své momentální sestavy plánují ponechat pouze Rasmuse "⁠sjuush⁠" Becka. 

Naopak pro ENCE by tato změna byla zničující. Už takto před nedávnem přišli o svého kapitána, Marca “Snappi” Pfeiffera a trenéra Eeta “sAw” Saha, kteří tým drželi pohromadě. Místo těchto dvou odchozích si do svých řad připsali Lukase “gla1ve” Rossandera a Jakuba “kuben” Gurczynskiho, ale mohli by přijít o jádro týmu, které jim mimo jiné vyhrálo IEM Dallas 2023.

Jestli tyto změny proběhnou ještě není jasné a nic není potvrzené. Co si o tom myslíte vy, měli by Heroic provést tyto změny?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama