Blázen Jankto? Hrající kouč SINNERS se ostře pustil do majitele Sampi!
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek Blázen Jankto? Hrající kouč SINNERS se ostře pustil do majitele Sampi!

Blázen Jankto? Hrající kouč SINNERS se ostře pustil do majitele Sampi!

Jarmil Černý

Jarmil Černý

11. 6. 2022 22:21

Hrající kouč SINNERS se pustil do majitele Sampi Jakuba Jankta.

Reklama

Vyhrocený semifinálový zápas mezi SINNERS a týmem Sampi v Tipsport CS:GO Online, ve kterém muselo rozhodnout prodloužení na všech třech mapách, pořádně zahýbal s domácí scénou. Ostrý rozhovor hned po zápase poskytl hrající kouč SINNERS, na twitteru mu hned opětoval palbu legendární sniper Ladislav „GuardiaN“ Kovács.

Tomáš "Tomkeejs" Tomka se v pozápasovém rozhovoru ostře pustil do Sampi. „Sampi byli nejhorší tým, se kterým jsme za poslední dobu hráli,“ řekl hned na úvod. Poté se vyjádřil na adresu nejmenované osoby: „Je tady jeden člověk, který utratil hrozně moc peněz za všechny možné hráče a úplně s prominutím do***al cenu na trhu a najednou si organizace myslí, že jejich hráči stojí miliony.“ V odpovědi na následnou otázku moderátora, co je třeba, aby se ceny hráčů vrátily do normálu, označil kouč SINNERS majitele organizace Sampi za blázna: „Já si myslím, že s těma cenama už se jen tak nehne, prostě to se tady doj***lo a bude to trvat minimálně pár roků než lidi dostanou zpátky rozum a zjistí, že hráči za tady ty částky nikdo kupovat nebude krom bláznů jako je Jankto.“ Narážel tak pravděpodobně na nedávný transfer mezi ENTERPRISE a Sampi, ze kterého právě Janktova organizace získala Matúša „MATYS“ Šimka a Andreja „Adejis“ Kameništiaka.

Blázen Jankto? Hrající kouč SINNERS se ostře pustil do majitele Sampi!

„Salty Tomka, its okej bro <3,“ opětoval okamžitě palbu na twitteru sniper Ladislav „GuardiaN“ Kovács hájící barvy Sampi. Připomněl také nedávný nákup SINNERS snipera Forsyyho: „40k eur za forsyho a ide vypravat, kto doj***l trh.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama