Bloodborne Kart se musí změnit, nařídilo Sony
i Zdroj: Lilith Walther
Gaming Článek Bloodborne Kart se musí změnit, nařídilo Sony

Bloodborne Kart se musí změnit, nařídilo Sony

Monika Kočicová

Monika Kočicová

29. 1. 2024 09:30

Závodní arkádová hra Bloodborne Kart má problém. Společnost Sony zakročila a kontaktovala vývojáře, ti kvůli licenci musí provést změny.

Reklama

Projekt Bloodborne Kart vznikl jako aprílový žert, přesto se titul stal velmi očekávaný v řadách fanoušků souls-like značky. Potíže je však v tom, že hra není oficiálně od studia FromSoftware, které stojí za vznikem oblíbené soulsovky, a proto taky nyní zakročila společnost Sony, coby majitel licence série Bloodborne.

Hráč v Minecraftu postavil ikonickou stavbu z Bloodborne

Hráč v Minecraftu postavil ikonickou stavbu z Bloodborne

Slavná videoherní lokace ze hry Bloodborne byla zvěčněna v populárním sandboxu Minecraft.

20. 4. 2023 11:58

„Kontaktovali nás lidé ze Sony. Zkrátka musíme vymazat značku dříve známou jako Bloodborne Kart,“ vysvětlili na sociálních sítích tvůrci nadšeneckého projektu. Dále uvedli, že požadavku vyhoví, ačkoliv to bude chvíli trvat. „Nebojte se, na hře se stále pracuje. Jen bude vypadat trochu jinak,“ dodali. Zároveň sdělili, že zatím neznají datum vydání, ale až jej stanoví, podají další informace.

Motokárová hra měla vyjít již letos 31. ledna, to se však nyní mění. Jejím obsahem mělo být dvanáct závodníků, šestnáct okruhů, plnohodnotný režim kampaně pro jednoho hráče a místní multiplayer na rozdělené obrazovce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama