Cadian po čtyřech letech v Heroic hřeje lavičku, co s ním bude dál?
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/IEM-Katowice-2023-CSGO/i-KRcMqHc/A
Esport CS:GO Článek Cadian po čtyřech letech v Heroic hřeje lavičku, co s ním bude dál?

Cadian po čtyřech letech v Heroic hřeje lavičku, co s ním bude dál?

Pavla Doušová

Pavla Doušová

5. 10. 2023 21:10

Dánský kapitán byl odsunut na lavičku Heroic, jichž se stal tváří a nejznámějším hráčem posledních let. Caspera "cadiaN" Møllera tak čeká nejasná budoucnost, stejně jako tým, z jehož aktivní sestavy byl k 4. říjnu vyřazen.

Reklama

Na lavičku byl kapitán dánských Heroic odsunut kvůli “rozcházejícím se vizím do budoucnosti týmu”, jak sami Heroic prohlásili 4. října 2023 na X.com. Bývalý kapitán tak s managementem týmu došli k závěru, že bude nejlepší, když kvůli zmíněným důvodům bude mimo aktivní sestavu.

Budoucnost Caspera “cadiaN” Møllera v tomto momentě není vůbec jasná, nikdo neví, kam se tato legenda CS:GO posune před začátkem éry CS2.

Spekuluje se o několika týmech, na jedné straně o evropských Ninjas in Pyjamas, kde by jako AWPer mohl nahradit Danyyla "headtr1ck" Valitova či jejich IGL Hampuse “hampus” Posera. 

Na druhé straně se mluví o amerických Liquid, kde by taktéž mohl nahradit buď AWPera Joshua "oSee" Ohma, nebo možná Damiana “daps” Steela, který je sice v trenérem, ale momentálně jako hráč zaskakuje Maďara Aelkse “Rainwaker” Petrova. Třetí, a také asi poslední možností co se týmů týče, jsou Falcons, kteří momentálně mají dánského trenéra a zdánlivě neomezený budget.

Asi poslední možností je, že se cadiaN vzdá hráčské kariéry a vrátí se k full-time práci jako talent na eventech - ať už jako analytik či jako komentátor. 

Budoucnost dosavadní ikony a hvězdy Heroic je v jeho vlastních rukách a my jen můžeme čekat na to, co bude dál. Co si myslíte, že se stane?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama