Call of Duty Modern Warfare III potvrzeno. Známe i datum vydání
i Zdroj: Activision
Gaming COD MWIII Článek Call of Duty Modern Warfare III potvrzeno. Známe i datum vydání

Call of Duty Modern Warfare III potvrzeno. Známe i datum vydání

Josef Ventrča

Josef Ventrča

8. 8. 2023 09:50

Společnost Activision v krátkém teaseru oficiálně potvrdila vydání dalšího dílu Call of Duty. Zároveň bylo odhaleno i datum vydání.

Reklama

Na oficiálním YouTube kanálu franšízy Call of Duty se v pondělí večer objevilo téměř minutové video potvrzující spekulace posledních týdnů. Vývojáři ze Sledgehamer Games oficiálně představili Call of Duty Modern Warfare III. Teaser však neukazuje nic konkrétního ze hry, jako například prostředí, hratelnost nebo grafické zpracování. V téměř nic neříkající ukázce tak alespoň padlo datum vydání, které je stanovené na 10. listopadu 2023. Tím se rovněž potvrdily spekulace kolující poslední týdny. 

Tvůrci ale zatím nepotvrdili, na které platformy hra vyjde, ale lze předpokládat, že nebude vybočovat z nastavených standardů z minulých dílů. Minimálně se tak dočkají majitelé PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S i konzolí minulé generace.

Ukázka také trochu poodhalila, které postavy v letošním dílu Call of Duty očekávat. Rozhodně nebude chybět legendární Captain Price, se kterým na internet již v uplynulých dnech unikly různé promo materiály, jako například vyobrazení na plechovkách energetického nápoje Monster, nebo artworky ze hry. Další postavou, která se kratičko mihne v traileru je záporák Vladimir Makarov. Kromě toho v ní zazní i hlas Phillipa Gravese z Modern Warfare II, proto se již objevily spekulace, že velitel Shadow Company mohl přežít události z předchozího dílu. Na verdikty je však ještě brzy.

Nové Call of Duty se blíží, napovídají tomu další indicie

Nové Call of Duty se blíží, napovídají tomu další indicie

Unikly další nápovědy, že se blíží nový díl úspěšné série.

25. 7. 2023 16:39

Na bližší informace se musí čekat. Je ale jasné, že Activision během následujících měsíců začne postupně vydávat různé ukázky z Modern Warfare III, kterými by nalákal fanoušky i případně nové hráče k této úspěšné sérii, která se nyní těší rebootované verzi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama