Co očekávat v Cities: Skylines 2? Vývojáři ukázali plány
i Zdroj: Paradox Interactive
Gaming Cities: Skylines 2 Článek Co očekávat v Cities: Skylines 2? Vývojáři ukázali plány

Co očekávat v Cities: Skylines 2? Vývojáři ukázali plány

Josef Ventrča

Josef Ventrča

23. 11. 2023 13:30

Budovatelsko-manažerský simulátor Cities: Skylines 2 v příštím roce potěší fanoušky o nová rozšíření. Tvůrci se však nyní soustředí na opravy základní hry.

Reklama

Studio Paradox na oficiálním fóru hry Cities: Skylines 2 prozradilo plány do budoucna a ve zveřejněné roadmapě ukázalo, která rozšíření se do populárního simulátoru dostanou s výhledem do poloviny příštího roku. Zároveň v úvodu vysvětlilo, že se rozhodlo posunout vydání rozšiřujících balíčků, jelikož se nyní chce soustředit na opravy základní verze, která se na trh dostala v ne úplně kompletní podobě, na což tvůrci předem upozorňovali.

Vydání Cities: Skylines II se blíží. Paradox má ale pro fanoušky zlé zprávy
i Zdroj: Paradox Interactive

Vydání Cities: Skylines II se blíží. Paradox má ale pro fanoušky zlé zprávy

Vydavatelství svým prohlášením k vydání hry uživatele příliš nepotěší.

17. 10. 2023 17:40

Malou záplatou pro současné majitele budovatelsko-amažerského simulátoru, kteří si rovnou pořídili Deluxe edici, může být již dostupný tematický balíček inspirovaný stavbami ze San Franciska, kde nechybí ikonický most Golden Gate. Dále se odemkla mapa pro stavbu města dle svých představ, garáž pro americké muscle vozidla, pět automobilů a policejní auto SFPD.

V prvním čtvrtletí roku 2024 pak dorazí balíček The Beach Properties, který dle názvu napovídá, že se bude jednat o plážovou a přímořskou architekturu, není ale zatím jasné, co přesně bude obsahem. Dalším v pořadí bude rádiová stanice Deluxe Relax obohacující soundtrack. Ve druhém čtvrtletí se pak stavění rozšíří o budovy inspirované modernismem, promenády, a z nich největší DLC pro mosty a přístavy, nebudou chybět ani další rádiové stanice.

Vývojáři se rozhodně nenudí, a to samé bude možné říci i o uživatelích, kteří zatím jen musí přetrpět jisté technické nedokonalosti. Brzy ale snad budou minulostí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama