Vydání Cities: Skylines II se blíží. Paradox má ale pro fanoušky zlé zprávy
i Zdroj: Paradox Interactive
Gaming Cities: Skylines 2 Článek Vydání Cities: Skylines II se blíží. Paradox má ale pro fanoušky zlé zprávy

Vydání Cities: Skylines II se blíží. Paradox má ale pro fanoušky zlé zprávy

Josef Ventrča

Josef Ventrča

17. 10. 2023 17:40

Vydavatelství svým prohlášením k vydání hry uživatele příliš nepotěší.

Reklama

Společnost Paradox Interactive vydá manažersko-budovatelský simulátor Cities: Skylines II pro PC již příští týden, jak bylo v plánu. Jenže těsně přes vydáním upozornila, že se mohou vyskytnout problémy s výkonem.

Respawn Entertainment láká na pokračování Titanfallu nebo si královsky střílí z fanoušků
i Zdroj: Respawn Entertainment

Respawn Entertainment láká na pokračování Titanfallu nebo si královsky střílí z fanoušků

Pokud jste fanoušci série Titanfall, tak vám nejspíše neuniklo, že byl Titanfall 2 poslední dva roky prakticky nehratelný,…

10. 10. 2023 10:45

Tyto obavy vznikly poté, co společnost Paradox minulý měsíc oznámila, že zvyšuje minimální a doporučené specifikace pro PC verzi hry, zatímco konzolové verze se odložila z letoška na jaro 2024. „Cities: Skylines II je titul nové generace a přirozeně vyžaduje určité hardwarové požadavky. Ačkoliv náš tým usilovně pracoval na optimalizaci, tak bohužel nedosáhl referenčních hodnot, na které jsme se zaměřili,“ upozornila společnost ve svém prohlášení.

Paradox však nehodlá hru odkládat. „Nadále věříme, že vydání je nyní tou nejlepší cestou. Jsme hrdí na jedinečnou hratelnost a funkce a upřímně věříme, že hra nabízí skvělý zážitek, který si užijete,“ doplnili vydavatelé. Ti také uvedli, že v nadcházejících měsících vývojáři budou titul neustále vylepšovat. „Jsme odhodláni zajistit, aby naplno využil svůj potenciál,“ dodali.

Kromě varování Paradox rovněž poskytl aktuální informace o plánech na modifikace pro Cities: Skylines II a upřesnil, že herní editor je v současné době ve fázi beta a jeho spuštění se plánuje krátce po vydání titulu. „Ačkoli bude mít nástroj pro modifikaci při svém vzniku základní rámec, věnujeme se jeho neustálému rozšiřování a vylepšování, takže se stane ústředním bodem našeho dalšího vývojářského úsilí,“ uvedla společnost. Dále doplnila, že modifikace budou dostupné napříč platformami.

Cities: Skylines II vychází 24. října na PC. Na jaře 2024 se hry dočkají i majitelé konzolí PlayStation a Xbox.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama