V Cult of the Lamb bude možné mít pohlavní styk
i Zdroj: Devolver Digital
Gaming Cult of the Lamb Článek V Cult of the Lamb bude možné mít pohlavní styk

V Cult of the Lamb bude možné mít pohlavní styk

Monika Kočicová

Monika Kočicová

30. 11. 2023 18:00

Vývojáři pracují na nové aktualizaci umožňující mít pohlavní styk. Činí tak poté, co na sociální síti vyhecovali své fanoušky k splnění cíle do konce roku. Ti jej ale dokončili za jediný den.

Reklama

Do oblíbeného rogue-like titulu Cult of the Lamb se přidá jedna z poněkud velmi žádaných herních mechanik - sex. Vývojáři na prvku musí pracovat poté, co vyburcovali své fanoušky k reakcím na příspěvek umístěný na sociální síti X, dříve Twitter.

Dragon's Dogma 2 vyjde už brzy. Capcom přiblížil i příběh
i Zdroj: Capcom

Dragon's Dogma 2 vyjde už brzy. Capcom přiblížil i příběh

Společnost Capcom oznámila datum vydání Dragon's Dogma 2. Ve videu taky ukázala, o čem bude příběh, jaké postavy potkáme a…

29. 11. 2023 17:15

Přitom na splnění výzvy stačil zhruba jeden den. „Do hry přidáme sex, pokud dosáhneme 300 tisíc sledujících do konce roku,“ napsali v úterý tvůrci. Ve středu už na příspěvek reagovali: „Vypadá to, že přidáváme sex do Cult of the Lamb.“ Dodali, že funkci lze očekávat začátkem příštího roku.

Ačkoliv aktualizace zajisté potěší spoustu hráčů, tak bude zajímavé sledovat, zda to hru ovlivní zvenčí. Někteří uživatelé vyjádřili obavy z ohodnocení doporučeného věku, jako je PEGI apod., a zda bude nutné tento aspekt upravit. Vývojáři se však na komunitní stránce na Steamu vyjádřili, že se nemusí strachovat. „Hra nebude obsahovat nahotu, celé to bude umění,“ napsali.

Uvidíme tedy, jak se s úkolem poperou. Pokud romantika vzbudila váš zájem o Cult of the Lamb, je možné si jej pořídit na PC a konzolích PlayStation, Xbox a Nintendo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama