Jako Gotham Knights, ale lepší. Prozrazeny další informace o Wonder Woman
i Zdroj: Warner Bros. Studios
Gaming Wonder Woman Článek Jako Gotham Knights, ale lepší. Prozrazeny další informace o Wonder Woman

Jako Gotham Knights, ale lepší. Prozrazeny další informace o Wonder Woman

Monika Kočicová

Monika Kočicová

28. 11. 2023 16:30

Opět se vyrojily nové detaily k chystanému akčnímu titulu společnosti Warner Bros. Studios. Po nedávném prohlášení, že Wonder Woman bude obsahovat mechaniky jako série Middle-Earth, nyní důvěryhodné zdroje promluvily o vzhledu i hratelnosti. Novinka pro jednoho hráče tak získává zajímavé obrysy.

Reklama

Nedávno jsme informovali o prvních potvrzených detailech přímo společností Warner Bros., která uvedla, že chystaná akční novinka Wonder Woman bude obsahovat systém Nemesis, který je známý především ze série Middle-Earth. Nyní se vývojáři rozpovídali o dalších detailech, a tak hráčům poskytli další střípky do pomyslné skládačky, aby si vytvořili vlastní obrázek o tom, jak titul pro jednoho hráče bez live service prvků (rovněž potvrzené) bude vypadat.

První detaily o Wonder Woman prozrazeny. Bude podobná sérii Middle-earth
i Zdroj: Warner Bros. Studios

První detaily o Wonder Woman prozrazeny. Bude podobná sérii Middle-earth

Warner Bros. poskytlo první bližší informace o chystané akční hře s komiksovou hrdinkou Wonder Woman. Hratelností připomene…

20. 11. 2023 16:30

Během posledního dílu podcastu Xbox Era moderátor Shpeshal Nick promluvil o tom, co mu prozradily zdroje o momentálním vývoji. V současné době hra běží pouze na 30 snímků za sekundu, ale tvůrci doufají, že se jim podaří do hry přidat i výkonnostní režim se 60 snímky za sekundu. Vizuální stránka pak připomíná loňský propadák Gotham Knights, ale pravděpodobně bude o něco lepší. 

Hratelně pak titul obsahuje mnoho stejných prvků jako ostatní hry v žánru, jako jsou nepřátelské skupiny, minibossové i běžní bossové. K dispozici budou i truhly s vybaveními, jako jsou boty nebo obleky ovlivňující statistiky postavy. Součástí má být i neviditelný tryskáč, který umožní rychlé cestování. „Skákání a rychlá jízda mají být skvělé jako v Crackdown,“ řekl Nick. Symbolické laso pak svými funkcemi připomene například Spider-Manovy pavučiny. „Můžete jím mlátit nepřátele nebo je i omotat,“ padlo v podcastu.

Informace je ale zatím nutné brát s rezervou, protože nejsou oficiálně potvrzené tvůrci. I tak se ale jedná o slušnou ochutnávku a jsme zvědaví, kdy se konečně objeví nová ukázka, která by nám sdělila víc. Wonder Woman se totiž naposledy ukázala při svém oznámení v roce 2021. Očekává se, že by mohla vyjít v příštím roce, ani to však nebylo potvrzeno.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama