První detaily o Wonder Woman prozrazeny. Bude podobná sérii Middle-earth
i Zdroj: Warner Bros. Studios
Gaming Wonder Woman Článek První detaily o Wonder Woman prozrazeny. Bude podobná sérii Middle-earth

První detaily o Wonder Woman prozrazeny. Bude podobná sérii Middle-earth

Josef Ventrča

Josef Ventrča

20. 11. 2023 16:30

Warner Bros. poskytlo první bližší informace o chystané akční hře s komiksovou hrdinkou Wonder Woman. Hratelností připomene jinou úspěšnou sérii amerického vydavatele, Middle-earth. Fanoušky potěší, že se nebude jednat o live service titul.

Reklama

O vývoji hry se superhrdinkou Wonder Woman z univerza DC Comics se ví již od konce roku 2021, kdy se ukázal první krátký trailer. Nedávno pak kolovala zvěst založená na nabídce pracovního místa, že by se mohlo jednat o další live service titul, tedy pravidelně aktualizovaný počin se sezónními událostmi, mikrotransakcemi, kosmetickými balíčky a podobně. Ale zástupci společnosti Warner Bros., která je vydavatelem, nyní v prohlášení pro server IGN ubezpečili fanoušky, že se nic takového neplánuje. IGN však neupřesnil jméno osoby, která jim vyjádření poskytla.

Na remaku hry Star Wars: Knights of the Old Republic se již nepracuje
i Zdroj: Embracer Group

Na remaku hry Star Wars: Knights of the Old Republic se již nepracuje

Jeff Grubb tvrdí, že fanoušky očekávaná přepracovaná verze populárního RPG ze světa Star Wars se nevyvíjí. Z oficiálních…

18. 11. 2023 19:45

„Wonder Woman je akční dobrodružná hra pro jednoho hráče, která se odehrává v dynamickém otevřeném světě,“ napsali mluvčí firmy. „Zážitek z pohledy třetí osoby umožní uživatelům stát se Dianou z Themysciry a představí zbrusu jedinečný příběh zasazený do DC univerza,“ dodali a dále uvedli, že hra bude obsahovat i systém Nemesis. 

Už nyní je tedy zajímavé, že se tvůrci rozhodli vzkřísit mechaniku ze série Middle-earth, ve které byla velmi oblíbená a zábavná. Otázkou nyní je, jak se za uplynulou dobu prvek podařilo ještě vylepšit, případně zda se ponechá v původním, ale známém stavu.

První detaily o Wonder Woman mohou fanoušky rozhodně potěšit a svým způsobem i uklidnit. Dříve totiž generální ředitel Warner Bros. David Zaslav prohlásil, že se společnost bude víc soustředit na tvorbu live service titulů s multiplatformním zaměřením, aby hráčům poskytla téměř neomezenou herní zábavu. Pokud se však v případě hrdinky z DC Comics bude jednat o výjimku, tak si nelze stěžovat. Očekává se, že Wonder Woman vyjde někdy v roce 2024.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama