Na remaku hry Star Wars: Knights of the Old Republic se již nepracuje
i Zdroj: Embracer Group
Gaming Star Wars: Knights of The Old Republic Článek Na remaku hry Star Wars: Knights of the Old Republic se již nepracuje

Na remaku hry Star Wars: Knights of the Old Republic se již nepracuje

Josef Ventrča

Josef Ventrča

18. 11. 2023 19:45

Jeff Grubb tvrdí, že fanoušky očekávaná přepracovaná verze populárního RPG ze světa Star Wars se nevyvíjí. Z oficiálních kanálů zmizely i jakékoliv zmínky o hře.

Reklama

Práce na remaku hry Star Wars: Knights of the Old Republic jsou u ledu. V pátek 17. listopadu to v rozhovoru Twitch pořadu Game Mess Mornings potvrdil Jeff Grubb z Giant Bomb. „Aby bylo jasno, na této hře se teď nepracuje. Prostě úplná tečka,“ řekl.

Star Wars: Dark Forces a Turok 3 se dočkají remasterů
i Zdroj: Nightdive Studios

Star Wars: Dark Forces a Turok 3 se dočkají remasterů

I staré hry si zaslouží péči. Nikdo to neví lépe, než vývojáři z Nightdive Studios, kteří se na remastery a remaky starých…

25. 8. 2023 18:14

Přitom první zmínka o možném přepracování populárního RPG se objevila v roce 2021. Jenže poté se začaly objevovat zprávy o bouřlivém vývoji. Nejdříve jej mělo na starosti studio Aspyr, ale o rok později jej vydavatelský gigant Embracer Group vlastnící práva přesunul pod Saber Interactive. Podle Grubba je ale vysoce pravděpodobné, že nakonec i tato společnost o vývoj přišla.

Grubbova slova potvrzuje i ticho okolo Star Wars: Knights of the Old Republic, jelikož ohledně vývoje nepadla jediná zmínka. Stejně tak o hře nebyla řeč ani v rámci čtvrtletních hovorů s investory o hospodářských výsledcích Embracer Group. Jediné, k čemu v poslední době došlo, bylo odstranění příspěvků o hře ze sociálních sítí a YouTube.

Ačkoliv společnost Saber Interactive i Embracer Group oficiálně nepotvrdily ukončení vývoje, tak dění okolo něj je podezřelé a nasvědčuje spíš tomu, že se opravdu nic neděje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama