Postavy ve hře Cult of the Lamb budou moci mít pohlavní styk
i Zdroj: Massive Monster
Gaming Cult of the Lamb Článek Postavy ve hře Cult of the Lamb budou moci mít pohlavní styk

Postavy ve hře Cult of the Lamb budou moci mít pohlavní styk

Monika Kočicová

Monika Kočicová

10. 1. 2024 06:00

Do Cult of the Lamb přibyde bezplatné rozšíření, které umožní mít postavám sex. Vývojáři tak plní závazek vůči fanouškům, který slíbili poté, co u konkrétního příspěvku na sociální síti získali požadovaný počet reakcí.

Reklama

Dlouho očekávaná aktualizace pro hru Cult of the Lamb má konečně datum vydání stanovené na 16. ledna. Démonický rogue-like s rozkošnou grafikou rozšíří bezplatné DLC s názvem Sins of the Flash.

V Cult of the Lamb bude možné mít pohlavní styk
i Zdroj: Devolver Digital

V Cult of the Lamb bude možné mít pohlavní styk

Vývojáři pracují na nové aktualizaci umožňující mít pohlavní styk. Činí tak poté, co na sociální síti vyhecovali své…

30. 11. 2023 18:00

Fanoušci toto rozšíření s oblibou také nazývají jako sexuální aktualizace. Titul totiž umožní postavičkám, respektive vašim stoupencům, se zamilovat a mít spolu pohlavní styk. Po tomto aktu se následovníci starají o vajíčko a vychovávají vylíhlé mládě, dokud nenastane čas, aby slíbilo věrnost kultu.

Páření ale není jedinou novinkou, kterou Sins of the Flesh nabídne. Aktualizace přepracovává systém postupu ve hře a umožňuje uživatelům proniknout hříšnými způsoby kultu více do hloubky. Rituály plné obžerství, větší budovy a hněvivé doktríny jsou jen některé z nových prvků, které mohou hráči zažít při růstu kultu. Tato aktualizace sice není tak rozsáhlá jako DLC Relics of the Old Faith, které vyšlo loni, ale i tak se zdá, že Sins of the Flesh přidá do hry nové zábavné možnosti na cestě za zhýralostí.

Sins of the Flesh vzniklo na popud jakési výzvy tvůrců na svých sociálních sítích. Loni vydali příspěvek, ve kterém vyzvali fanoušky, že pokud do konce roku 2023 na profilu dosáhnou 300 tisíc sledujících, vytvoří rozšíření umožňující mít postavičkám sex. Tuto hranici překonali za necelý den.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama