Známe detaily nových režimů The Last of Us Part II Remastered
i Zdroj: SIE
Gaming TLOU II Remastered Článek Známe detaily nových režimů The Last of Us Part II Remastered

Známe detaily nových režimů The Last of Us Part II Remastered

Monika Kočicová

Monika Kočicová

24. 11. 2023 14:50

Společnost Sony odhalila nové podrobnosti o nedávno oznámeném vylepšení hry The Last of Us Part II.

Reklama

Už od oznámení remasteru The Last of Us Part II se ví, že titul má obsahovat nové herní režimy obsahující rogulike mechanismy a taky dříve nepoužité herní úrovně. Sony nyní přiblížilo, co přesně bude součástí těchto módů.

Sony potvrdilo remaster The Last of Us Part II. Pro majitele PS4 verze bude za hubičku
i Zdroj: Sony

Sony potvrdilo remaster The Last of Us Part II. Pro majitele PS4 verze bude za hubičku

Sony oficiálně potvrdilo vydání remasteru The Last Of Us Part II začátkem příštího roku. Fanoušci se mohou těšit na lepší…

18. 11. 2023 13:30

V takzvaném Lost Levels prozkoumáme tři nové levely, které se v původní verzi hry neobjevily, jelikož se je tvůrci rozhodli vystřihnout. Jsou nazvané Sewers, Jackson Party a Boar Hunt.

No Return pak umožní hráčům poprvé čelit hordám nakažených nepřátel, aby se dokola snažili přežít, co nejdéle dokážou. Nepřátelé i dvanáct lokací se budou náhodně generovat, což poskytne vždy jedinečný herní zážitek. Na výběr bude několik postav s jedinečnými schopnostmi, mezi které se zařadí i dříve nehratelné osobnosti, jako třeba Dina, Tommy a další. Během hraní pak pro ně bude možné odemykat různé kosmetické úpravy.

Přibude i režim hraní na kytaru, jehož součástí budou i další nástroje, odemkne se taky mód pro speedruny, ve kterém lze překonávat rekordy. Vylepšený bude i fotografický režim.

The Last of Us Part II Remastered vyjde 19. ledna 2024 pouze na konzoli PlayStation 5. Na produktové stránce zatím není cena za samostatnou hru, ale stále platí, že dosavadní majitelé verze z PlayStationu 4 si ji mohou upgradovat za pouhých deset dolarů, tedy zhruba 240 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama