Do Valorantu míří 25. agent
i Zdroj: Riot Games
Esport Valorant Článek Do Valorantu míří 25. agent

Do Valorantu míří 25. agent

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

28. 12. 2023 10:59

Už jsou to téměř dva měsíce od vydání momentálně nejnovější postavy Isa. S blížícím se příchodem osmé epizody se objevily leaky, které prozradily hlavní informace o dalším agentovi.

Reklama

Na platformě X byl zveřejněn obrázek představující teaser pro 25. agenta ve Valorantu, jak účet ValorLeaks informoval. I přes to, že je z obrázku těžké cokoli vyvodit, zdá se, že by mohly být schopnosti nejnovějšího agenta nějakým způsobem spojené s motýli či můrami, které jsou na něm zobrazené.

Podle dalších informací z účtu ValorLeaks bude agent přidán ve druhém aktu osmé epizody, zatímco tento obrázek by měl být hráčskou kartou, které se dočkáme již v prvním aktu v battlepassu. Podobně tomu tak bylo i s Isem, kdy jsme se ve druhém aktu sedmé epizody, který předcházel aktu, kdy byl Iso vydán, dočkali hráčské karty Bulletproof.

Poslední informace, kterou účet ValorLeaks prozradil je, že krycí jméno očekávaného agenta je Smokedancer a je tak zřejmě controller. Posledním agentem z této kategorie byl Harbor, od jehož vydání uběhl více než rok.

Dle toho, jak tomu bylo doposud, by měla osmá epizoda začít 9. ledna 2024 a trvat by měla 2 měsíce. Pokud se tedy budeme spoléhat na dosavadní leaky, agenta bychom se měli dočkat v březnu příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama