Nejnovější agent ve Valorantu může přežít výbuch bomby, i když ho zasáhne
i Zdroj: Riot Games
Esport Valorant Článek Nejnovější agent ve Valorantu může přežít výbuch bomby, i když ho zasáhne

Nejnovější agent ve Valorantu může přežít výbuch bomby, i když ho zasáhne

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

22. 12. 2023 11:03

Nejnovější duelista a zároveň agent ve Valorantu je ve hře od 1. listopadu. Za uplynulou dobu se objevilo mnoho bugů i skrytého potenciálu. Jedním z nich je schopnost přežít výbuch bomby i přes to, že se Iso nachází v jeho dosahu.

Reklama

Ještě do nedávna patřila schopnost přežít výbuch bomby i v jejím okruhu výhradně Reyně. Nyní se k ní přidal nejnovější agent a taktéž duelista Iso, který má už tak mnoho naprosto unikátních schopností.

Jednou z nich je právě schopnost s názvem Double Tap (E). Pokud se mu podaří během jejího trvání zneškodnit protivníka, nad tělem nepřítele se objeví orb, po jehož rozbití získá Iso štít blokující jedno poškození nehledě na původce či velikost.

Obdobnou schopností je Reyny Dismiss (E), kterou když použije, stane se imunní vůči veškerému poškození na určitou dobu. Její imunita ji v tu chvíli zachrání i po výbuchu bomby. Jakmile však vyprší a Reyna se stále nachází v oblasti exploze, ihned zemře.

Isa však, jak bychom mohli předpokládat, po zničení získaného štítu bomba nezabije a ten se tak může v oblasti exploze volně pohybovat a interagovat například se zbraněmi na zemi.

Pokud tedy hráč dokáže skvěle načasovat svůj štít získaný z Isovy schopnosti Double Tap (E) s výbuchem bomby, může pro svůj tým získat cennou výhodu a vrátit se třeba pro velmi drahou zbraň, jako je Operator.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama