Valorant je lepší než Counter-Strike 2 kvůli jedné klíčové vlastnosti, říká profík
i Zdroj: Valve
Esport Článek Valorant je lepší než Counter-Strike 2 kvůli jedné klíčové vlastnosti, říká profík

Valorant je lepší než Counter-Strike 2 kvůli jedné klíčové vlastnosti, říká profík

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

28. 11. 2023 11:45

Dvě podobné ale přesto naprosto odlišné FPS hry jsou herní komunitou už od počátků Valorantu srovnávané. Nedávný příchod nového dílu Counter-Strike 2 ale rivalitu ještě podpořil. Spencer „Hiko“ Martin, profesionál v obou hrách, vyjádřil svůj názor jednoznačně. Vítězí u něj Valorant kvůli jednomu zásadnímu bodu.

Reklama

Counter-Strike: Global Offensive byl 27. září nahrazen nejnovějším dílem celé série. Když bylo tehdy vydání CS 2 na spadnutí, rivalita hráčů této série a střílečky od Riot Games naprosto vrcholila. Mnoho profíků se vyjadřovalo již tehdy. Spencer „Hiko“ Martin ale promluvil o svém postoji nyní už s odstupem času.

Bývalý hráč za 100 Thieves hrál obě zmíněné hry na profesionální úrovni. Na nedávném streamu promluvil právě o nejnovějším titulu od společnosti Valve. Valorant má dle něj stále navrch v jedné klíčové oblasti a tou je anti-cheat. 

Americký profesionál si stojí za tím, že Valorant má mnohem lepší opatření proti cheaterům a hackerům, kteří jsou naopak dle jeho slov v Counter-Striku 2 na vzestupu. 

Ve Valorantu Hiko na své úrovni prakticky nehraje proti hackerům, zatímco v CS 2 si i v nejvyšších rancích hráči stěžují. Přesto, že se tehdy lidé bouřili proti Riotu a jejich anti-cheatu, který má přístup k celému systému, dnes už si nikdo nestěžuje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama