Dokovací stanice pro Steam Deck se odkládá, nejsou součástky
Gaming Článek Dokovací stanice pro Steam Deck se odkládá, nejsou součástky

Dokovací stanice pro Steam Deck se odkládá, nejsou součástky

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 6. 2022 16:43

Datum vydání je nyní neznámé.

Reklama

Když byl oznámena nová „konzole“ Steam Deck, ohlásilo Valve taktéž speciální dok, do kterého můžete konzoli zasunout. Na rozdíl od Switche není dodáván přímo v balení a zájemci se ho bohužel v blízké době nedočkají. Původně jsme se měli dočkat ke konci jara, Valve ale vydání odkládá na neurčito.

Důvod je asi takový, jaký lze v této době očekávat. 

Dnes Vám bohužel musíme oznámit, že vlivem nedostatku součástek a uzavírek našich výrobních středisek kvůli pandemii odkládáme vydání oficiální dokovací stanice zařízení Steam Deck. Na zlepšení situace pracujeme, a jakmile budeme mít další informace, dáme Vám vědět. Pro jistotu také dodáváme, že výrobní plány a rezervace zařízení Steam Deck nejsou zasaženy (jiné součástky a jiná střediska). Než se tedy věci dají do pořádku, budeme alespoň dál zlepšovat interakci zařízení s USB-C huby a externími obrazovkami.

S dokovací stanicí jsou problémy už delší dobu. V únoru letošního roku nám výrobce dodal obecné vydání ke konci jara, přičemž samotné Valve přiznalo, že vydání se nepodaří uskutečnit tak brzo, jak doufalo. Je ale možné, že v mezičase dojde k dalším vylepšením – naposledy Valve vyměnilo USB 2.0 za USB 3.11.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama