Dr Disrespect provokuje Twitch, bude streamovat na YouTube a Facebooku
Zajímavosti Článek Dr Disrespect provokuje Twitch, bude streamovat na YouTube a Facebooku

Dr Disrespect provokuje Twitch, bude streamovat na YouTube a Facebooku

Adam Král

Adam Král

24. 8. 2022 22:03

Dr Disrespect dostal od Twitche trvalý ban a stále neví proč. Dělá si tak z platformy stále legraci.

Reklama

Herschel Beahm je na internetu známou osobností. Přestože ho většina lidí zná pod jeho pseudonymem Dr Disrespect, nějaké povědomí o něm má spousta lidí. Je to právě Beahm, který chce jít do soudního sporu s Twitchem. Na platformě totiž dostal trvalý ban nějakou dobu zpátky. Přišel kvůli tomu o peníze a spolupráce, ke streamování se pak vrátil příchodem na YouTube, který ho nijak nelimituje.

Dr Disrespect provokuje Twitch

V nejnovějších pravidlech stojí, že partneři Twitche mohou streamovat na jakékoliv platformě, zákaz mají streamování v jednu chvíli na Facebooku, YouTube a Twitchi. Nebyl by to Dr Disrespect, kdyby se nerozhodl, vystřelit si z Twitche a jeho pravidel. Oznámil totiž, že bude najednou streamovat na YouTube a Facebooku. Přestože mu je platforma od Amazonu uzavřena, narážku pochopí takřka všichni jeho fanoušci.

Streamy Dr Disrespecta mají statisíce zhlédnutí. Aby tak posílil svou základnu, rozhodl se, že se pro tentokrát vydá i na Facebook. Uvidíme, kolik mu přibyde odběratel po tomto kousku. V době své největší slávy dokázal Doc dostat na svůj Twitch stream až 50 000 diváků v jeden moment. To mu tak přinášelo tolik peněz, že minulý rok založil své vlastní studio s názvem Midnight Society a vrhnul se na vývoj her. 

Jeho nová hra by měla být mixem battle-royale a střílečky. Úkolem hráče bude, aby vyšplhal na absolutní vrchol věže, která bude plná nebezpečí a ostatních hráčů. Bohužel v momentální chvíli nevíme, kdy hra vyjde. Víme jen, že se jmenuje Deadrop.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama