Dragon's Dogma 2 můžete stahovat v předstihu už teď
i Zdroj: Capcom
Gaming Dragon's Dogma 2 Článek Dragon's Dogma 2 můžete stahovat v předstihu už teď

Dragon's Dogma 2 můžete stahovat v předstihu už teď

Václav Brixí

Václav Brixí

19. 3. 2024 17:45

Vývojáři ze studia Capcom odhalili data, kdy bude možné na jednotlivých konzolích předstáhnout Dragon's Dogma 2. Známe i doporučené hardwarové požadavky pro PC.

Reklama

Dragon's Dogma 2 je jednou z nejočekávanějších her tohoto roku. Ambiciózní pokračování oceňovaného RPG dorazí již 22. března a nabídne hráčům desítky hodin zábavy. Hra má disponovat poměrně velkým světem a spoustou komplexních mechanik, což sebou nese i povinnost pro hráče, vyhradit si na pevném disku dostatek místa. Stahování takovýchto titulů se může často protáhnout a vývojáři tedy dávají těm, kteří si hru předobjednali, možnost předem stáhnout většinu potřebných dat.

Hráči, kteří mají předobjednávku na konzolích Xbox Series X a S mohou data stahovat již od 11. března a musí si na svém disku vyhradit necelých 70 GB. Vlastníci verze pro PS5 tuto možnost dostanou až 20. března a postačí jim něco málo přes 64 GB. Ačkoliv by měla předem stažená data obsahovat i nejnovější updaty, je třeba očekávat možný “day one” patch, který zpravidla odstraňuje menší chyby objevující se při vydání hry. Vlastníci fyzických kopií budou muset nejnovější aktualizace po nainstalování dodatečně stáhnout.

Co se týče hráčů na PC, Ti se z hlediska bezpečnosti předběžného stažení nedočkají. Vývojáři se bojí úniku dat, a tak si budou muset uživatelé PC počkat až na den vydání. Pokud se chystáte hrát Dragon's Dogma 2 na PC, určitě nezapomeňte zkontrolovat, zdali vaše sestava splňuje následující systémové požadavky:

Minimální systémové požadavky:

OS: Windows 10 (64 bit)/Windows 11 (64 bit)
Procesor: Intel Core i5 10600 / AMD Ryzen 5 3600
Paměť: 16 GB RAM
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX 5500 XT with 8GB VRAM
DirectX: Verze 12

Doporučené systémové požadavky:

OS: Windows 10 (64 bit)/Windows 11 (64 bit)
Procesor: Intel Core i7-10700 / AMD Ryzen 5 3600X
Paměť: 16 GB RAM
Grafická karta: NVIDIA GeForce RTX 2080 / AMD Radeon RX 6700
DirectX: Verze 12

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama