ea-play-na-mass-effect-si-pockame-pripravuje-se-nekolik-star-wars-her-a-dalsi
Gaming Článek EA Play: Na Mass Effect si počkáme, připravuje se několik Star Wars her a další

EA Play: Na Mass Effect si počkáme, připravuje se několik Star Wars her a další

Filip Němeček

Filip Němeček

13. 6. 2016 11:08

Přinášíme souhrn akce EA Play, kde vydavatel představil své novinky.

Reklama

Velký prostor na EA Play dostal Battlefield 1 a Titanfall 2, kterým jsme se již věnovali samostatně. Nouze nebyla ani o další hry.

Pokud netrpělivě čekáte na Mass Effect: Andromeda, tak vás musíme zklamat. EA není připraveno hru naplno odhalit, nové video ale ukazuje několik rozdílných záběrů přímo ze hry. Zavítáme do nové galaxie, kde tentokrát budeme „mimozemšťani“ a BioWare slibuje obří světy, ve kterých „se půjde ztratit“.

Skrze gameplay ukázku nové indie hry Fe vydavatel představil nový program EA Originals. Bude sloužit k podpoře malých her, jako je právě chystané Fe, či nedávné Unravel.

Fanoušky Star Wars určitě potěší video věnující se tomu, jak EA pracuje s touto značkou. Na Star Wars hrách pracuje hned několik studií. Nějaký čas už víme o hře, kterou připravuje Respawn, tedy autoři Titanfall. Video ukazuje, jak studio nahrává pohyby pro boj se světelnými meči. Dočkáme se tak pokračování oblíbených Jedi her? Koncem videa je možné vidět ještě herní záběry z neoznámeného titulu, na kterém dělá Visceral Games (Battlefield: Hardline, Dead Space).

Nový Madden 17 asi nikoho moc nepřekvapí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama