EA nadále počítá se strategií ze světa Star Wars
i Zdroj: EA
Gaming Článek EA nadále počítá se strategií ze světa Star Wars

EA nadále počítá se strategií ze světa Star Wars

Josef Ventrča

Josef Ventrča

5. 3. 2024 16:30

Vývojáři ze studia Bit Reactor potvrdili, že se jich změny plánů a propouštění v Electronic Arts příliš nedotkly a nadále pokračují v pracích na očekávané strategii ze světa Hvězdných válek.

Reklama

Vývoj strategické hry Star Wars od studia Bit Reactor pokračuje. Oznámili to samotní vývojáři v příspěvku na sociální síti X. Ubezpečili tak své fanoušky, že očekávaný titul nadále patří do plánů společnosti Electronic Arts, která nedávno ve velkém propouštěla a rušila projekty, jako například Mandaloriana od Respawnu.

Electronic Arts zrušilo vývoj Mandaloriana. Respawn pracuje na Star Wars: Jedi
i Zdroj: EA

Electronic Arts zrušilo vývoj Mandaloriana. Respawn pracuje na Star Wars: Jedi

Velké změny ve struktuře společnosti Electronic Arts měly zapříčinit i zrušení vývoje střílečky od studia Respawn. Podle…

1. 3. 2024 09:00

„Minulý týden byl složitý, a to zejména kvůli našim skvělým vztahům s lidmi z týmu Respawn. Nicméně platí, že nadále stále tvrdě pracujeme na naší hře a události z minulého týdne ji neovlivnily,“ uvedli tvůrci v příspěvku na sociální síti. Bohužel lidé z Bit Reactor dosud nesdělili příliš detailů ohledně chystané strategie, kterou oznámili v roce 2022. Vývojáři taky v komentářích pod příspěvkem napsali, že první ukázku odhalí, až bude vše připravené. Slibem, nezarmoutíš.

Je zvláštní, že EA zatím ve vývoji nechala novou strategii. Podle informací serveru Insider Gaming totiž společnost plánuje ustoupit od značek, které zcela nevlastní, což je případ i Star Wars. Sice ponechala studio Respawn, aby dokončilo třetí díl série Star Wars: Jedi, ale údajně by to mělo být vše. Otázkou tak je, zda chystaná strategická hra dosáhne šťastného konce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama