Eminem bude ve Fortnite. Epic Games odhalilo hned tři skiny
i Zdroj: Epic Games
Gaming Fortnite Článek Eminem bude ve Fortnite. Epic Games odhalilo hned tři skiny

Eminem bude ve Fortnite. Epic Games odhalilo hned tři skiny

Josef Ventrča

Josef Ventrča

24. 11. 2023 14:15

Eminem skutečně bude součástí hry Fortnite. Informaci potvrdila společnost Epic Games a zároveň odhalila speciální rapperovy skiny.

Reklama

Společnost Epic Games v prohlášení potvrdila, že se v nadcházející aktualizaci hry Fortnite objeví Eminem. Studio také uvedlo, že legendární rapper vystoupí ve hře v rámci akce Big Bang, která se uskuteční 2. prosince.

Do Fortnite má zamířit Eminem i Lego
i Zdroj: Epic Games

Do Fortnite má zamířit Eminem i Lego

Slavná videohra spojí své síly s nejpopulárnějším rapperem i značkou stavebnic. Novinky lze očekávat ve finále čtvrté sezony.

22. 11. 2023 07:40

Hráči pak ocení, že od 27. listopadu bude možné zakoupit tři Eminemovy skiny: Rap Boy, Slim Shady a Marshall Never More. Rap Boy zobrazuje Eminemův superhrdinský vzhled z videoklipu Without Me. Slim Shady představuje Eminema v době jeho prvních dvou mainstreamových desek The Slim Shady LP a Marshall Mathers LP. A konečně skin Marshall Never More je jednoduše Eminem v obleku. Pokud si jej fanoušci koupí a zároveň se zúčastní akce Big Bang, pak mohou získat speciální edici Marshall Magma.

Co se týče samotné události Big Bang, tak ta začne 2. prosince ve 21:00. „Událost bude k dispozici v Discoveru třicet minut před zahájením, takže se předem můžete vybavit některým z kosmetických prvků,“ napsala společnost Epic Games.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama