ENCE jedou domů na posledním místě, gla1ve viní zákulisní vyjednávání
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek ENCE jedou domů na posledním místě, gla1ve viní zákulisní vyjednávání

ENCE jedou domů na posledním místě, gla1ve viní zákulisní vyjednávání

Michael Douša

Michael Douša

14. 12. 2023 14:05

Lukas "gla1ve" Rossander dost možná nastoupil do lodi, která mu uplouvá pod nohama. Zákulisní drby už zjevně mají první oběť - postavení ENCE na BLAST Premier World Final.

Reklama

Gla1ve v rozhovoru pro HLTV přiznává, že „nemá nejmenší tušení, co ho v budoucnu čeká.“ To je poměrně bolestivé přiznání od kapitána, který přišel do zaběhnuté sestavy s tím, aby ji učinil ještě lepší. Poslední místo na BLAST World Final jednoznačně není žádná pozitivní zpráva, a to ani do budoucna, ani v současnosti.

Jádro ENCE totiž podle všeho vyjednává s norskou organizací Heroic, která má zájem o tři z jejich hráčů, čímž by se řady ENCE dost vyprázdnily. Kouč Jakub “kuben” Gurczynski v rozhovoru pro BLAST dále přiznal, že je „pět různých scénářů toho, se kterou sestavou ENCE skončí.” A tahle nejistota se jednoznačně promítá i do vnitrotýmové atmosféry.

Heroic si brousí zuby na trojici z ENCE, za kouče by chtěli sAwa
i Zdroj: Copyright: Rostislav Douša, GRUNEX.com

Heroic si brousí zuby na trojici z ENCE, za kouče by chtěli sAwa

Dánští heroic stále nemají kompletní sestavu, jsou to tak již dva měsíce od toho, co naposledy měli všech pět členů týmu a…

13. 12. 2023 21:30

„Jsou to skvělí kluci, snažíme se si to užít co nejvíc to jde, ale myslím, že lidi jsou dost nejistí ohledně své budoucnosti, a to potom ovlivňuje tým. Moc jsme ani netrénovali, takže samozřejmě nám to ublížilo,“ začíná dánský veterán, „ale tak to prostě je. Ovlivňuje to tým proto, že ti, kteří si nejsou tak jistí, potom nepracují tak dobře na individuální úrovni. Snažili jsme se co to jen šlo, ale tentokrát to prostě nebylo dost," uzavírá pochmurně gla1ve. 

ENCE jedou domů na posledním místě, gla1ve viní zákulisní vyjednávání

Jejich oponenti, NAVI, tímto zápasem, který skončil 2-1 pro ukrajinskou organizaci, zůstávají ve hře a posouvají se do čtvrtfinále. Tam se budou muset utkat buďto s FaZe či G2, což bude na kteroukoliv stranu poměrně tvrdý oříšek. Do práce se tak budou muset pustit co nejdříve - čtvrtfinále začne již v pátečních 13 hodin!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama