Epic rozdává povedenou postapokalyptickou survival strategii
i Zdroj: Paradox Interactive
Hry zdarma Článek Epic rozdává povedenou postapokalyptickou survival strategii

Epic rozdává povedenou postapokalyptickou survival strategii

Josef Ventrča

Josef Ventrča

18. 11. 2023 18:40

V digitálním obchodě Epic Games Store lze zdarma získat postapokalyptickou survival strategii Surviving the Aftermath a Earthlock.

Reklama

Po týdnu je na Epic Games Store opět velmi zajímavá hra k dispozici zdarma. Až do čtvrtka 23. listopadu 17:00 uživatelé mohou získat Surviving the Aftermath. Pouze dva roky stará budovatelská strategie vyzkouší vaše schopnosti v postapokalyptickém světě, ve kterém nebude jediným úkolem vybudovat útočiště přeživším, ale zejména přežít.

Sony potvrdilo remaster The Last of Us Part II. Pro majitele PS4 verze bude za hubičku
i Zdroj: Sony

Sony potvrdilo remaster The Last of Us Part II. Pro majitele PS4 verze bude za hubičku

Sony oficiálně potvrdilo vydání remasteru The Last Of Us Part II začátkem příštího roku. Fanoušci se mohou těšit na lepší…

18. 11. 2023 13:30

Své kolonisty musíte nejen ochránit před nedostatkem zdrojů, ale i nepříznivým počasím či nebezpečnými stvůrami a dalšími katastrofami ohrožujícími vaše město. Hra nabízí až 130 typů budov, 80 specialistů pomáhajících k prosperitě i rozsáhlý procedurálně generovaný svět, který je nutný prozkoumat, a kde je možné objevit všelijaké záhady a tajemství. Nevyhnete se ani těžkým rozhodnutím, jež bude nutné učinit. 

Druhou nabízenou hrou je Earthlock. V tomto dobrodružném RPG od nezávislého studia se vrátíte v čase, jelikož titul připomíná svým vzhledem, funkcemi i tahovými souboji první 3D hry na hrdiny z 90. let. Úkolem samozřejmě bude záchrana světa i svých nejbližších.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama