Eternal Fire pokračují v krasojízdě, čeká je čtvrtfinále!
i Zdroj: HLTV, Photo by: theMAKKU
Esport CS:GO Článek Eternal Fire pokračují v krasojízdě, čeká je čtvrtfinále!

Eternal Fire pokračují v krasojízdě, čeká je čtvrtfinále!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

28. 9. 2023 14:00

Co bylo v úterý považováno za šťastnou náhodu ze strany tureckého týmu se ve středu znovu potvrdilo v druhém kole play-off. Proti Eternal Fire tentokrát stáli němečtí BIG, ale Turkové ze zápasu udělali rychlý proces, zvládli vyhrát na pouhých dvou mapách.

Reklama

Druhé kolo play-off má překvapivé výsledky, znovu totiž zazářil turecký tým Eternal Fire. V úterý zvládl utkání s Astralis a svoji vítěznou sérii prodloužil i proti BIG.

Vertigo, výběr Eternal Fire, začalo úspěšně spíše pro berlínskou organizaci, která se pyšní 20. místem v HLTV žebříčku. Eternal Fire ale uhráli na CT straně 4 kola a za teroristy byli ještě o něco úspěšnější než jejich oponenti a připsali si vítězství na mapě poměrem 16-14.

Anubis byl pro BIG novou nadějí na postup do čtvrtfinále, ale i zde byli Eternal Fire hladovější po vítězství. V první polovině zvládli Eternal Fire opět bravurně zahrát teroristickou stranu a svůj úspěch tentokrát pečetili za CT. BIG se sotva dostali na dvojciferné skóre. Anubis tak skončil skórem 16-10 pro turecké mužstvo.

Nejlepším hráčem tohoto zápasu byl turecký střelec Ismailcan „XANTARES“ Dörtkardeş s celkovým způsobeným poškozením průměrně 102,1 za kolo.

Pro německou organizaci to znamená konec na tomto turnaji a krátkou pauzu před BLAST Premier Fall Showdown 2023 Europe, které začíná 4. října. Eternal Fire čeká boj o semifinále proti Natus Vincere ve čtvrtek v 15:30.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama