Evil Geniuses vyhodili hráče ze svého Valorant týmu. Ten chtěl po ženách odhalené fotky
i Zdroj: Riot Games
Esport Valorant Článek Evil Geniuses vyhodili hráče ze svého Valorant týmu. Ten chtěl po ženách odhalené fotky

Evil Geniuses vyhodili hráče ze svého Valorant týmu. Ten chtěl po ženách odhalené fotky

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

18. 10. 2023 16:00

Od poslední kauzy s podvodnicí ve Valorant Game Changers to není tak dávno a na povrch vyplula nová. Vítězný tým severoamerické soutěže se má utkat s dalšími týmy v Game Changers Championshipu, přišli však o hráče kvůli nevhodným poznámkám.

Reklama

Organizace Evil Geniuses nedávno přidala příspěvek na platformu X, kde se vyjadřuje k nedávným událostem a obviněním. Jméno profesionála nikde zmíněné nebylo, komunita se ho však rychle dopátrala. Mělo by se jednat o hráče, který vystupuje pod přezdívkou „Keenc“ a proti němuž se na platformě X ohradilo několik účtů s videi a screenshoty, kde má velmi nevhodné poznámky. Vzhledem k tomu, že takové chování přímo odporuje hodnotám Riot Games, Evil Geniuses s nimi spolupracují a s hráčem rozvázali kontrakt.

V jednom příspěvku je vidět konverzace, kde měl hráč psát nevhodné zprávy nezletilé osobě.

Dalším příspěvkem, který se objevil na platformě X, je video, kde Keenc přesvědčuje jinou osobu, aby zveřejnila odhalené fotky svého těla. Stejnou osobu hráč opakovaně obtěžoval sexistickými narážkami a stále se pokoušel hovořit o sexuálních tématech i přes jasné výzvy k tomu, aby přestal.

Twitter hráče je momentálně nedostupný, ale údajně se na něm předtím objevilo prohlášení ve formě omluvy. 

Evil Geniuses mají teď zhruba měsíc, aby nalezli poslední článek pro svůj tým, který bude reprezentovat Severní Ameriku v Brazílii. Přesto se zachovali správně a napomohli podpoře správných hodnot v herní komunitě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama