Falcons se v souboji s ENCE ukázali jako vítězové, ENCE proti své bývalé sestavě neuspěli!
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-Intel-Extreme-Masters-Katowice-2024-CSGO-/i-cLMcXR2/A
Esport CS 2 Článek Falcons se v souboji s ENCE ukázali jako vítězové, ENCE proti své bývalé sestavě neuspěli!

Falcons se v souboji s ENCE ukázali jako vítězové, ENCE proti své bývalé sestavě neuspěli!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

10. 2. 2024 15:29

ENCE a Falcons mají momentálně mnoho společného, jako například to, že tři hráči ze sestavy Falcons byli do nedávné doby součástí ENCE. Tím byl tento zápas velmi očekáván. Nedopadl ale tak, jak by si momentálně skoro kompletně polská sestava přála.

Reklama

ENCE a Falcons se proti sobě postavili v těchto sestavách na takovéto úrovni poprvé, což pro oba týmy znamenalo hodně. Falcons se mohli ukázat s elitní novou sestavou, kterou víceméně vzali z ENCE a naopak ENCE mohlo ukázat, že se obejdou i bez nich. Navrch v pátek vyšli Falcons.

Začalo se hrát na Mirage výběrem Falcons, je to také jejich jediná mapa, na které mají za poslední tři měsíce 100% úspěšnost. Nejlepší mapou je to ale i ENCE. Hned ze začátku Falcons začali plnou silou, prvních sedm kol s přehledem vyhráli oni a až poté ENCE začali získávat vlastní body. Moc se jim ale bohužel nedařilo, za první poločas získali celé 4 body a v druhém pouze jeden. 

Druhá mapa, druhá šance pro ENCE, Overpass. Mají na něm sice pouhou 40% úspěšnost v posledních 3 měsících, ale tentokrát to bylo šťastným výběrem. V prvním poločase stihli uskutečnit to, co se Falcons podařilo na první mapě. V druhé polovině se sice začalo dařit i Falcons, nestačilo to ale na dorovnání nebo převrácení vedení. Skóre bylo dorovnáno.

Rozhodující mapou byl Nuke, na kterém měli minimálně procentuální výhodu Falcons. Nejdříve to vypadalo, že Falcons s ENCE udělají rychlý proces a skončí to dříve, než to pořádně začalo. To se ale nestalo, protože v druhém poločase se ENCE vzchopili a bojovali, co jim síly stačily. Prodloužení bylo v dohledu, ale Falcons hru uzavřeli dříve, než se tak mohlo stát.

I přes jejich prohru, nejvíce zabití z celé hry, 62 na 36 smrtí, měl polský hráč ENCE, Olek “hades” Miskiewicz, bývalá hvězda 9INE.

Semifinálový zápas čeká Falcons proti Spirit v sobotu v 19:30. Utkají se na IEM Katowice 2024 poprvé a my tak budeme mít možnost sledovat, jestli mladičký Danil “donk” Kryshkovets bude dominovat i saudskému týmu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama