IEM Katowice končí již ve čtvrtfinále pro G2, FaZe je rozdrtili již ve dvou mapách
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-Intel-Extreme-Masters-Katowice-2024-CSGO-/i-GZscgtH/A
Esport CS 2 Článek IEM Katowice končí již ve čtvrtfinále pro G2, FaZe je rozdrtili již ve dvou mapách

IEM Katowice končí již ve čtvrtfinále pro G2, FaZe je rozdrtili již ve dvou mapách

Pavla Doušová

Pavla Doušová

10. 2. 2024 11:44

Páteční čtvrtfinále v Katowicích přineslo utkání dvou velkých evropských mužstev, od kterých se dal očekávat napínavý souboj plný překvapení. Jediným překvapením ale bylo, jak jednoduše FaZe přechytračili G2.

Reklama

Blíží se vrchol eventu v polských Katowicích a pro týmy, co se dostaly do playoff, jde již od včera do tuhého. Ve čtvrtfinále bohužel pohořeli i G2, kteří zde jinak měli neuvěřitelné hry. Dvě výhry proti Heroic a pouze jedno selhání proti momentálně polským ENCE.

Začalo se na Infernu, jednou z důvěryhodných map G2. Z úplného začátku do vypadalo, že se G2 bude i dařit a že to půjde jako po másle. To jim ale ke konci první části kazí FaZe, kteří se dostali do vedení a G2 vyhodili z vlastního rytmu. To pak v druhé polovině vedlo k pozdější výhře FaZe na Infernu, konkrétně 13-9.

Ancient už pak byl mnohem rychlejší mapou a mnohem méně napínavou podívanou. FaZe velmi rychle nabrali hybnost a rytmus hry takový, že se G2 nedařilo vyhrát prakticky žádná kola. V prvním poločase se FaZe dokonce povedla neuvěřitelná sedmikolová výherní série. Po devíti vyhraných kolech v první půlce pak už nebylo složité vyhrát ty zbylá 4, která je dovedla k výhře celého zápasu.

Hvězdou s nejvíce zabitími byl v utkání Lotyš Helvijs “broky” Saukants, který sestřelil protivníky 43krát. Nejvyšší průměrné způsobené poškození měl ale nejnovější přírůstek ve FaZe, slovenský střelec David “frozen” Čerňanský, jehož je toto první velký event v řadách FaZe po dlouhých letech v MOUZ.

Proti MOUZ také FaZe čeká semifinálový zápas v sobotu v 16:15, který, stejně jako jakékoliv jiné utkání tohoto eventu, můžete sledovat na 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama