Falcons přebrali hráče z ENCE, ti to stejné udělali 9INE
i Zdroj: Rostislav Douša, GRUNEX.com
Esport CS 2 Článek Falcons přebrali hráče z ENCE, ti to stejné udělali 9INE

Falcons přebrali hráče z ENCE, ti to stejné udělali 9INE

Pavla Doušová

Pavla Doušová

18. 12. 2023 13:38

Za posledních pár dní se v ENCE vytvořili ne dvě, ale dokonce tři volná místa. Alvaro "SunPayus" Garcie a Pavle "Maden" Bošković přešli do nové sestavy Falcons a Guy "Nertz" Iluz šel do Heroic. Z ENCE se tak mohl stát skoro celopolský tým.

Reklama

Odchod tolika hráčů najednou byla pro ENCE rána pod pás, kdy museli co nejrychleji najít náhrady za tři velmi významné hráče, kteří s mužstvem strávili slušný čas.

Smutek týmu ale nevydržel dlouho a nastala velká a efektivní snaha nalézt nové hráče. Ty ENCE našli v polských 9INE, ze kterých se jim podařilo zaplnit všechna tři prázdná místa vlastní sestavy. Dva z hráčů jsou v ENCE poprvé, to ale neplatí pro Oleka “hades” Miskiewicze, který byl součástí ENCE v letech 2021-2022 před tím, než byl nahrazen Alvarem “SunPayus” Garciou. 

Momentálně je jediným nepolským členem ENCE dánský Lukas “gla1ve” Rossander, bývalý kapitán Astralis. Status ENCE se na hltv.org tak přepsal na polský tým, je tomu tak poprvé v historii finské organizace.

Díky tomuto přesunu také ENCE získali pozvání na PGL Copenhagen Major Europe RMR, které původně měli 9INE díky svému postupu do Legends Stage na posledním CS:GO majoru - BLAST.tv Paris Major 2023.

Již zmíněný postup do Legends Stage v Paříži byl největší dosavadní úspěch všech třech nově příchozích do ENCE, nikdo ale nemůže říct, že nemají šanci na mnohem víc, pokud budou v dobrých rukách. Všichni tři polští hráči jsou relativně mladí a mají tak stále dobré šance na to ve své kariéře vyhrát, třeba právě za ENCE.

Po těchto změnách v sestavě vypadají ENCE pod taktovkou Jakuba “kuben” Gurczynskiho takto:

  • Paweł “dycha” Dycha
  • Lukas “gla1ve” Rossander
  • Kacper “Kylar” Walukiewicz
  • Olek “hades” Miskiewicz
  • Krzysztof “Goofy” Górski
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama