Fizi se vrací na Youtube, během pauzy stavěl tohle studio za miliony
Zajímavosti Článek Fizi se vrací na Youtube, během pauzy stavěl tohle studio za miliony

Fizi se vrací na Youtube, během pauzy stavěl tohle studio za miliony

Robin Hřejivý

Robin Hřejivý

31. 7. 2023 16:51

Youtuber Fizi, autor bizarních videií, překvapil fanoušky návratem na YouTube s novým luxusním studiem!

Reklama

Filip Zima, lépe známý pod přezdívkou Fizi nebo FIZIstyle, je po delší odmlce zpět na YouTube. Jeho fanoušci se těšili na nové koncepty videí, ale místo toho Fizi překvapil všechny stavbou nového studia za deset milionů korun. Co všechno se ve studiu nachází a co fanoušci mohou očekávat v jeho nových videích?

Fizi je s 900 tisíci odběrateli jedním z nejúspěšnějších youtuberů v Česku. Nedávno se dokonce objevil v žebříčku nejlépe vydělávajících youtuberů na portálu Forbes. Jeho tvorba se však řadí do kategorie kontroverzní, neboť se svoji primitivní tvorbou zaměřuje především na mladší publikum, kterému také následně nabízí své fanouškovské předměty. Nejčastěji natáčí challenge a pranky, které dospělejší publikum spíše neocení, často jde také o různé zvrácenosti. Někdy totiž uzavírá své kamarády do rakve, vězní je v jámě, zavírá do „lego vězení“ nebo jim holí zadek.

Před několika měsíci Fizi svoji aktivitu na sociálních sítí utlumil a videa vydával jen zřídkakdy. Jeho mladší fanoušci začali spekulovat o možných změnách v jeho tvorbě. To se nakonec nekonalo a Fiziho tvorba je zpět ve stejném kabátku jako dřív, až na to, že během utlumení svých aktivit stihl vybudovat studio, které údajně stálo několik milionů.

Studio, které mělo stát deset milionů korun, je vybaveno vším možným, co si lze představit. Obsahuje zónu na odpočinek, posilovnu, garáž s motorku, basketbalový koš, automat na plyšáky a další vychytávky, celkově však vybavení nepůsobí nijak luxusně a už vůbec, že by mělo být v celkové hodnotě deseti milionů, youtuber tedy do částky pravděpodobně zahrnul i stavební práce či pronájem prostor. Fizi během prohlídky dokonce ukázal své řidičské dovednosti při jízdě na motokáře.

Zatímco Fiziho kontroverzní tvorba vyvolává rozporuplné reakce, jedno je jisté - jeho návrat na YouTube a nové studio zůstávají středem pozornosti a jeho sledovanost zůstává na vysoké úrovni. Teď je na divácích a především rodičích, aby rozhodli, zda jsou Fiziho videa skutečně zábavná nebo nebezpečným vzorem pro jejich ratolesti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama