Fortnite se rozšíří o zběsilé závodění v režimu Rocket Racing
i Zdroj: Epic Games
Gaming Fortnite Článek Fortnite se rozšíří o zběsilé závodění v režimu Rocket Racing

Fortnite se rozšíří o zběsilé závodění v režimu Rocket Racing

Josef Ventrča

Josef Ventrča

8. 12. 2023 11:40

Rocket Racing bude nový mód, který obohatí hratelnost populárního titulu Fortnite. Hráči se mohou těšit na šílené závody a ještě šílenější okruhy.

Reklama

Během slavnostního večera The Game Awards 2023 bylo rovněž několik oznámení nových her či rozšíření do již vydaných titulů. Jedním z velkých přídavků nabízejících zbrusu novou hratelnost byl i režim Rocket Racing ve hře Fortnite. Jedná se o první ze tří módů, kterými chce společnost Epic Games vylepšit svůj klenot, a zároveň tak pokračuje v budování vlastního univerza značky, která má být víc než jen battle royale.

Odhalovací trailer Rocket Racing představil hráčům, co mohou od něj očekávat: zběsilou a šílenou jízdu. Už z videa je patrné, že závodění bude probíhat na bláznivých okruzích a trasách ve speciálně upravených vozidlech nerespektujících fyzikální zákony, a po vzoru jiných arkádových závodních titulů, jako například Mario Kart nebo Wipeout, se zde objeví i předměty a schopnosti ovlivňující průběžná umístění uživatelů.

Rocket Racing se ve Fortnite spouští již 8. prosince. Tím se výrazně vylepšuje probíhající pátá sezona, která už sama o sobě začala ve velkém stylu, jelikož se nostalgicky vrátila do první kapitoly, takže hráči opět soupeří na kdysi oblíbené mapě, ale s novými prvky. Kromě přepracování hratelnosti s doplňky, jako jsou modifikace zbraní a nový pohyb, se taky spustil režim LEGO Fortnite a 9. prosince se spustí Fortnite Festival inspirovaný titulem Rock Band. Epic rozhodně ukazuje, že své fanoušky nechce nechat vydechnout.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama